Terug

Spyro Trilogy Reignited

Spyro Trilogy Reignited

De originele braadmeester is terug! Zoals altijd staat hij in vuur en vlam en nu is hij opgeschaald voor nieuwe avonturen in adembenemende HD, in Spyro ™ Reignited Trilogy! Wakker het vuur weer aan met de originele drie games, Spyro™ the Dragon, Spyro™ 2: Ripto's Rage! en Spyro™: Year of the Dragon. Verken de uitgestrekte rijken, herontmoet de vurige persoonlijkheden en herbeleef het avontuur in volledig geremasterede glorie. Wanneer er een rijk is dat moet worden gered, dan is er maar één draak om te bellen.

HYPE!

 

Ja ja, het duurt nog wel even tot we ons favoriete draakje in actie zullen zien in HD. Maár, dit keer kunnen ook Xbox One spelers avonturen met Spyro gaan beleven, het komt namelijk tegelijkertijd voor zowel de PS4 als Xbox One uit! Ook lijkt het erop dat we later ook nog een PC en zelfs een Nintendo Switch versie kunnen verwachten! 


Zelf ben ik een enorme Spyro fan, Spyro was hét spel wat me aan het gamen bracht; 'Lekker op de Playstation 1 om-de-beurt Spyro spelen met mijn zus en vader', heerlijk! Ik wilde zelf wel altijd spelen maar had toch nog hulp nodig om sommige eindbazen te verslaan of de 'na-na-na-na' neer te beuken. Dat is niet de officiële naam van het beestje maar ik ben er vrij zeker van dat iedereen hem zo noemde (zo niet, check dan de link).

 

Screenshot uit originele Spyro

 

Enfin, ik ben al heel hyped maar hier volgen nog een aantal redenen waarom jij dat ook zou moeten worden:

 

Volledige remake

Orginele Spyro

 

Nieuwe Spyro

 

Spyro Trilogy Reignited wordt niet alleen compatibel gemaakt voor de 'Next-Gen' Console's met alleen wat betere graphics. Nee, de volledige game wordt van de grond af, opnieuw gemaakt! Geen zorgen; de originele level-designs en al Spyro's vrienden (waaronder Dragonlfy, Hunter, Sheila, Agent 9 en Sgt. Byrd) zullen in de game zitten!

 

De Spyro Trilogy Reignited zal bestaan uit de drie originele PS1 Games: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Dit alles bieden we aan voor slechts € 38,94 op Playstation 4 en Xbox One. Als je, net als ik, niet kunt wachten tot 21 september, dan kun je nog altijd die stoffige Playstation 1 uit je kast halen en de 'originele' Spyro nog een laatste ode brengen.

 

Pre-order Spyro Trilogy Reignited

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company