Terug

PC controller

Gebruik jij liever een PC controller bij bepaalde games in plaats van een toetsenbord en muis? Gelukkig voor jou zijn er meer dan genoeg pc controllers om uit te kiezen!

Filters

Met een PC controller gaan sommige games gewoon beter

Een PC controller is de beste keuze voor bepaalde games. Althans, wij krijgen regelmatig te horen dat niet elke game lekker speelt op een muis en toetsenbord. Dat je bij een First person shooter meestal in het voordeel bent met een muis is algemeen bekend. Maar geldt dit met een controller voor PC ook bij een racegame?

Voor een betere race ervaring kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gaming racestuur. Maar ook een game controller voor PC is in dit geval soms een betere keus dan muis en toetsenbord. Wanneer je meer bewegingsvrijheid wilt dan is een controller zeker de beste optie. Bekijk het assortiment PC controllers van Game-outlet nu!

Wat zijn de voordelen van controllers voor pc?

Met een PC controller zijn sommige games overduidelijk beter te spelen, maar een gamepad voor de computer heeft nog meer voordelen:

  • Met twee controllers kan je samen op één PC gamen
  • Eenvoudig met bluetooth verbinden of bekabeld met een USB aansluiting
  • De controls kun je zelf custom aanpassen

Niet elke game die je op de console speelt heeft de optie om de knoppen te customizen. Sluit je een PC game controller aan op een computer, dan heb je de mogelijkheid om per knop te bepalen wat deze moet doen. Vroeger was het nog wel eens zo dat je alle knoppen moest instellen from scratch. Maar tegenwoordig ondersteunen veel computer games ook al PC controllers.

Wat is voor de pc de beste controller?

Een Xbox one controller is een van de meest populaire controllers die ook gebruikt wordt als PC controller. Een PC game controller kan gewoon van Xbox zijn. Sommige mensen moeten misschien wel hun PC vs console trots opzij zetten. Maar het is het meer dan waard. Het beste aan deze controller is de manier van verbinden. Je kan hem eenvoudig verbinden via bluetooth maar ook USB. Ben je een fan van nostalgie en arcade? Wij hebben ook een joystick voor wie even terug in de tijd wilt. De Atari joystick komt met 100 Atari spellen, zodat jij gelijk via Steam kunt gaan gamen.

PC controller kopen

Ben jij op zoek naar een andere game ervaring op de PC? Met een PC controller kun je games die minder prettig spelen met een muis ook op jouw computer gewoon spelen. Maak meer kans om te winnen met een controller.

Als je vragen hebt over welke controller jij moet kopen. Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met een van de experts van Game-outlet. Zij helpen jou bij het kopen van de beste PC controller!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company