Terug

Gaming muismat

De gaming muismat, ooit bedacht om de muizen met bal te laten rollen is nu nog altijd populair. Sterker nog de moderne muismat kan jouw game ervaring ontzettend verbeteren.

Filters

Waar een gaming muismat goed voor is

Een gaming muismat is net die juiste extra toevoeging voor jouw set-up en je gaming muis. Wanneer je op je best wilt presteren, moet je de beste ondergrond hebben. Om de optische sensoren van jouw muis zo goed mogelijk te lezen is een muismat gaming nodig. Wanneer je met je muis op de verkeerde ondergrond werkt kun je precisie verliezen.

Onze matten zijn er in veel verschillende materialen en afmetingen. De technologie achter een muis blijft verbeteren, daarom moet ook de muismat mee ontwikkelen. Een gaming muismat heeft ook vele voordelen:

  • Minder stof in je muis
  • Betere reflexen 
  • Je kunt krassen op je bureau voorkomen
  • Ergonomische ondersteuning van de pols is mogelijk

Hoe kies jij de beste gaming muismat?

Om ervoor te zorgen dat jij geen prestaties van je muis misloopt. Hebben wij de specificaties waar jij op moet letten op een rij gezet. Wil je een grote muismat? De gaming muismat xl is in opkomst. Het blijft niet meer bij een klein vierkant waar je muis op past. Tegenwoordig willen mensen ook een muismat waar genoeg ruimte is voor hun toetsenbord en muis samen. 

Kies dus eerst het juiste oppervlak. Het materiaal bepaalt uiteindelijk of je een zachte of harde muismat hebt. Een muismat van stof is geschikt voor alle soorten muizen, maar een nadeel is wel dat ze wat sneller slijten. Het voelt wel het prettigst aan voor de meeste mensen.

Stof is eenvoudig te reinigen en slijt niet snel. Als laatste kan nog de dikte van invloed zijn op de game ervaring. Kies voor een muismat tussen de 2 en 5 mm, dan zit je altijd goed. Met een te dikke muismat kan je precisie achteruit gaan.

Gaming muismat kopen

Wil jij jouw muis de beste ondergrond geven? Koop dan een muismat van Game-outlet. Zo haal jij het meeste uit jouw gaming gear. 

Als laatste toevoeging aan jouw opstelling kan je een gaming muismat nemen met RGB-verlichting. Koppel dit aan in-game lichteffecten en beleef de beste game ervaring.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt over onze gaming muismatten. Onze experts zullen jou helpen bij het van de juiste gaming muismat! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company