Terug

LEGO DC Super Villains

  • 17 / 09 / 2018 0
LEGO DC Super Villains

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de LEGO® DC Super-Villains Season Pass onthuld, goed voor spannende extra game content, geïnspireerd op een grote hoeveelheid stripverhalen, films, live-action- en tekenfilmseries. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw Warner Bros.

LEGO® DC Super-Villains Season Pass onthuld


DLC bevat Aquaman en Shazam Movie-levelpakketten
en favoriete personages en locaties uit het DC-universum

__________________________________________________________________________________

Amsterdam – 31 augustus 2018 - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de LEGO® DC Super-Villains Season Pass onthuld, goed voor spannende extra game content, geïnspireerd op een grote hoeveelheid stripverhalen, films, live-action- en tekenfilmseries. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw Warner Bros. Pictures film, Aquaman, die op 13 december in première gaat in bioscopen door het hele land en twee Shazam!Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuwe Warner Bros. Pictures film, Shazam!, die in april 2019 in première gaat in bioscopen door het hele land.

Het DC TV Series Super Heroes-personagepakket en het DC TV Series Super-Villains-personagepakket voegen favorieten uit DC’s van Warner Bros. Television toe zoals Legends of Tomorrow, Arrow, Flash, Supergirl, en Black Lightning toe. Extra pakketten: het DC-film-personagepakket, het Batman: The Animated Series-levelpakket en het Young Justice-levelpakket, geïnspireerd op de serie van Warner Bros. Animation.



De Season Pass maakt deel uit van de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, die het hoofdspel bevat en biedt direct toegang tot het DC Super Villains: TV Series-personagepakket. De fysieke versie van de Deluxe-editie wordt ook geleverd met het exclusieve LEGO®-minifiguurtje Lex Luthor Superman, terwijl digitale consumenten het Justice League Dark-personagepakket ontvangen, geïnspireerd op de tekenfilm Justice League Dark. De Deluxe Edition kan nu al worden besteld voor een prijs van €74,99. De Season Pass is afzonderlijk verkrijgbaar voor €14,99.

LEGO® DC Super-Villains is de eerste LEGO®-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal plaatst waarin ze als hun eigen superschurk naar hartenlust kunnen spelen en creëren. Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven. LEGO® DC Super-Villains is verkrijgbaar vanaf 17 oktober 2018 voor PlayStation® 4 computerentertainmentsysteem, Xbox One X, Nintendo Switch™, en pc.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company