Terug

Nintendo LABO

  • 03 / 09 / 2018 0
Nintendo LABO

Om te vieren dat het Nintendo Labo Toy-Con 03: voertuigenpakket op 14 september wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch*, heeft Nintendo een overzichtsvideo uitgebracht met meer rijdende, vliegende en duikende details over dit nieuwe Nintendo Labo-pakket.

  • Een nadere blik op de Avontuur-stand, een van de inbegrepen games, waarin spelers op avontuur gaan in een mysterieuze wereld met piramides, een archeologische opgravingsplaats, besneeuwde bergen en nog veel meer. Daarbij kunnen spelers de Toy-Con-sleutel gebruiken om makkelijk te wisselen tussen auto, vliegtuig en duikboot, om de diepste diepten en hoogste hoogtes van deze wereld te verkennen. Onderweg kunnen spelers communiceren met diverse fascinerende personages en tal van missies voltooien, solo of samenwerkend met een vriend.

 

  • Elk voertuig heeft zijn eigen besturing en speciale acties - spelers kunnen bijvoorbeeld met de duikboot een grijphaak schieten, met het vliegtuig rollen en raketten schieten, met de auto wheelies uitvoeren of zaagbladen en bommen gebruiken, en meer.

 

  • De verschillende bijgeleverde games bieden een schat aan leuke ervaringen. In Rally moeten spelers langs controlepunten naar de finish racen; Racebaan is een racegame met de grap dat spelers elkaar met stootslagen van de weg kunnen beuken; Modelbaan is een klassieke game die enkel met het Toy-Con pedaal wordt bestuurd; en in Gevecht kunnen racers deelnemen aan een een-tegen-een autogevecht met andere spelers **.

Gerelateerde afbeelding

  • In Spuitgarage gebruiken spelers de Toy-Con-spuitbus om hun in-game voertuigen en de coureur een persoonlijk tintje te geven. Door het te schudden kunnen ze zelfs de ‘bal’ horen rinkelen.

 

  • Mijn besturing, een nieuwe functie voor Nintendo Labo die exclusief is voor het Nintendo Labo: voertuigenpakket, laat spelers hun eigen controllers voor de games maken met alledaagse huishoudelijke artikelen. Wil je op een bezem rijden om het vliegtuig te besturen? Of knoppen tekenen op een aangepaste screenbeschermer voor het spelen in handheldstijl? Het zijn geweldige manieren om te beginnen met het bouwen van unieke Toy-Con-creaties.

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company