Terug

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

Pak je Ring-Con erbij, doe je beenband om en beleef een avontuur vol fitnessoefeningen! Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla een krachtpatser van een draak en zijn onderdanen door allerlei oefeningen te doen in Ring Fit Adventure, een fitness-videogame voor de Nintendo Switch! Jog op de plaats om door grasvlakten te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes

Ring Fit Adventure

 
Op 18 oktober komt er een unieke avonturengame naar de Nintendo Switch. In Ring Fit Adventure gebruik je vernuftige accessoires die jouw fysieke oefeningen omzetten naar acties in de game.
 
In Ring Fit Adventure ontdek je een uitgestrekte wereld en vecht je tegen vijanden door zelf fitnessoefeningen uit te voeren. De nieuwe Ring-Con en beenband meten al je bewegingen en vertalen die naar acties in de game. Jog bijvoorbeeld op de plaats om je personage door grasvlakten te laten rennen of duw de Ring-Con in om in de game krachtige aanvallen te ontketenen. Door de game dagelijks te spelen, train je regelmatig diverse lichaamsdelen. Met minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen is Ring Fit Adventure een sportief plezier voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema.
 
 
Ring Fit Adventure kan je via hier bestellen.
Ring fit Adventure bevat de game, het Ring-Con-accessoire en de beenband.
 

“Het zit in het DNA van Nintendo om continu nieuwe manieren van spelen te bedenken die spelers vermaken en een glimlach op hun gezicht toveren. Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch is een nieuw type game waarin fitness wordt gecombineerd met avontuur,” aldus Stephan Bole, president van Nintendo of Europe. “Ik hoop dat wanneer spelers de Ring-Con in hun hand hebben, de beenband om hebben gedaan en beginnen met spelen, ze een leuk avontuur beleven dat ze motiveert om telkens weer opnieuw te spelen en dat ze elke dag plezier hebben door oefeningen te doen.”

 
Ring Fit Adventure zet een typische avonturengame volledig op zijn kop. Spelers moeten namelijk zelf squatten, duwen en hun spieren aanspannen om voortgang te boeken in de game. Dankzij de talloze oefeningen worden diverse spiergroepen aangesproken en iedereen kan de game spelen, ongeacht fitnessniveau. Om de game te spelen moet je de Joy-Con-controllers van het Nintendo Switch-systeem vastmaken aan de inbegrepen accessoires: één aan de Ring-Con en één aan de beenband. De beenband wordt vastgemaakt aan het linkerbovenbeen en de Ring-Con wordt met beide handen vastgehouden. De Ring-Con is een flexibel, elektronisch apparaat dat weerstand biedt en een sensor bevat die inspanning kan detecteren. Ring Fit Adventure kan volledig op het vaardigheidsniveau van de speler worden aangepast, dus zelfs als je geen ervaring hebt met fitness, kun je de intensiteit helemaal naar eigen wens instellen. Hierdoor kun je elke dag spelen op een voor jou geschikt niveau.
 
 

"Standje Avontuur"

De avontuurstand in Ring Fit Adventure speelt zich af in een kleurrijke wereld waarin fitness wordt gecombineerd met avontuur. Je moet je op verschillende manieren een weg banen door de meer dan 20 verschillende gebieden in de game. Jog op de plaats om voort te bewegen en gebruik de Ring-Con om diverse acties in de game uit te voeren, zoals springen, zweven of een vlot besturen. Onderweg kom je allerlei vijanden tegen. Je kunt aanvallen en verdedigen met meer dan 40 oefeningen, die onderverdeeld zijn in de categorieën armen, buik, benen en yoga. De game geeft instructies over hoe je de oefeningen correct uitvoert. Als je de oefeningen met de juiste houding uitvoert, breng je je vijanden meer schade toe. Elke actie die je uitvoert, wordt beloond met ervaring voor je personage. Door in niveau te stijgen, wordt je personage sterker en speel je nieuwe oefeningen vrij. De avontuurstand is een natuurlijke manier om spelers te motiveren om regelmatig te spelen en te trainen. Je beleeft als speler namelijk een spannend avontuur terwijl je zelf ook fitter wordt.
 
Naast het avontuur is er ook een spelstand die ‘Snel trainen’ wordt genoemd. Deze stand in Ring Fit Adventure biedt de mogelijkheid om kortere sessies te spelen. Hiermee kan iedereen een snelle work-out doen. Speel bijvoorbeeld om de beurt een minigame en probeer een hogere score neer te zetten dan je vrienden en familie. In minigames moet je allerlei verschillende activiteiten doen, zoals kisten kapotmaken met lucht door de Ring-Con te gebruiken of potten bakken door squats uit te voeren.
 
 

Spelstanden

als ‘Tests’ en ‘Programma’s’ bieden weer andere mogelijkheden om work-outs te doen. In ‘Tests’ kun je zelf kiezen welke oefeningen je wilt doen. Je kunt elke oefening apart oefenen. Topscores worden bijgehouden, dus je kunt altijd proberen je persoonlijke record te verbreken. In ‘Programma’s’ voer je een reeks oefeningen uit rond een bepaald thema of een bepaald lichaamsdeel. In deze stand kun je je richten op een bepaalde spiergroep, zoals je benen, schouders, onderlichaam of core.
De game beschikt zelfs over een “stille” stand voor spelers die met onderburen te maken hebben of gewoon niet te veel lawaai willen maken. In deze stand worden oefeningen waarbij je moet joggen, vervangen door stille varianten daarvan. Zo kun je je benen blijven trainen zonder dat het de hele tijd doordreunt.
 

Ring Fit Adventure is een nieuwe soort avonturengame die naar de Nintendo Switch komt. In de game wordt gebruikgemaakt van unieke accessoires die de bewegingen van spelers detecteren en meten en vervolgens omzetten naar acties in de game.

 
Ring Fit Adventure kan je via hier bestellen.
Ring fit Adventure bevat de game, het Ring-Con-accessoire en de beenband.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company