Terug

Nintendo Switch consoles - nieuw

Filters

Nintendo Switch 2019

De Nintendo Switch is een unieke console waarmee je zowel thuis op je tv kunt gamen met de meegeleverde dock, maar welke je in een handomdraai veranderd naar een 6,2 inch handheld zodat je ook onderweg kunt gamen! De Nintendo Switch console is daarom perfect voor gamers die niet gebonden willen zijn aan een TV-scherm om te gamen, zodat je onderweg in de trein, auto of het vliegtuig ook je favoriete Nintendo Switch games kunt spelen. Wanneer je thuis bent zet je simpelweg de Switch in de houder om hem te verbinden met je televisie en gaat verder met je game op het grote scherm. De verwijderbare Joy-Con controllers zijn eenvoudig los te klikken, zodat je 2 controllers hebt of maak er 1 grote controller van met het meegeleverde verbindingsstuk. Moet je het huis uit maar wil je verder blijven gamen? Klik de controllers vast aan het systeem en je kunt gamen waar je maar wilt! Onderweg met z’n tweeën is het ook mogelijk om samen te spelen, aangezien het Switch scherm een pootje heeft zodat deze blijft staan. Al deze functies maken dat de Nintendo Switch de meest flexibele console is van dit moment!

 

Nintendo Switch Lite
De Switch Lite is een lichtere, dunnere versie van de Nintendo Switch. De normaliter verwijderbare Joy-Con controllers zit bij deze versie vast aan de Switch Lite en kan dus niet verwijderd worden of aangesloten worden op een TV. De Lite is hierdoor echter een stuk handzamer en extra makkelijk mee te nemen onderweg. Daarnaast heeft de Nintendo Switch Lite een betere accu, zodat je langer onderweg kunt gamen met een volle lading. De Switch Lite mist dus de flexibiliteit van zijn grote broertje, maar is de ideale metgezel voor de mobiele gamer tegen een lage prijs.

Laagste prijs
Bij Game-Outlet.nl hebben we de beste Nintendo Switch aanbiedingen voor zowel de normale Switch als de Switch Lite en bieden hierdoor de Nintendo consoles aan voor de laagste prijs van de Benelux. Daarnaast kun je de Nintendo Switch achteraf en gespreid betalen, zodat je gelijk kunt genieten van één van de beste Nintendo consoles tot nu toe! Dus waar wacht je nog op? Stop waiting, start playing!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company