Terug

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor Nintendo Switch-systemen

 • 10 / 01 / 2020 0
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor Nintendo Switch-systemen

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX speelt zich af in een wereld waarin alleen Pokémon wonen!

POKÉMON MYSTERY DUNGEON: RESCUE TEAM DX
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX speelt zich af in een wereld waarin alleen Pokémon wonen. Wanneer spelers hun ogen voor het eerst opendoen, zien ze een Pokémon voor zich en verstaan ze wat hij zegt. Bij nadere beschouwing realiseren de spelers zich dat ze zelf een Pokémon zijn geworden. Volgens de Pokémon die ze ontmoeten, voltrekken zich plotseling overal in deze wereld natuurrampen, die alle mogelijke problemen veroorzaken. Spelers en hun partner-Pokémon besluiten een reddingsteam samen te stellen dat Pokémon in de problemen gaat helpen.
 


Spelers beantwoorden enkele vragen die aan het begin van spel gesteld worden om te bepalen welke Pokémon ze zullen zijn. Vervolgens kiezen ze de Pokémon die tijdens dit avontuur hun partner wordt. Voor het hoofdpersonage en zijn partner kan gekozen worden uit 16 verschillende Pokémon. Spelers krijgen op verschillende manieren aanvragen voor reddingsklussen, bijvoorbeeld via het mededelingenbord in het Pelipper Postkantoor of via brieven die bezorgd worden in de postbus op de reddingsbasis van het team van de speler. Wanneer spelers een klus geklaard hebben, stijgt het aantal reddingspunten van het reddingsteam. Als ze voldoende punten verzameld hebben, gaat de ranking van hun reddingsteam omhoog. Wanneer ze hun reddingsteam voor het eerst samenstellen, heeft het de Rookie-ranking. Spelers kunnen al doende ervaring opdoen om als reddingsteam op te gaan voor wat alle reddingsteams nastreven: de Gold-ranking.
 


In deze wereld zijn er op verschillende plaatsen Mysterieuze Kerkers te vinden, zoals in bergen, canyons en bossen. Elke keer dat een speler een Mysterieuze Kerker betreedt, is de lay-out ietsje anders. Ze moeten zich een weg door deze kerkers banen om de ene na de andere klus te klaren waarvoor ze een aanvraag ontvangen.
In de kerkers treffen spelers verschillende nuttige items zoals zaden, bessen en TM's aan die goed van pas komen op hun avontuur. Net als de lay-out van de kerkers veranderen ook de typen items en hun locaties elke keer dat spelers een kerker betreden. Spelers moeten de juiste items op het juiste moment gebruiken om Pokémon in de problemen te kunnen helpen.
 
De kerkers worden bewoond door vele Pokémon die het hoofdpersonage aan zullen vallen. In de kerkers verlopen de gevechten volgens het toerbeurtprincipe. Dit houdt in dat op elke aanval van een speler ook een aanval van zijn tegenstanders volgt. Omdat tegenstanders in deze toerbeurtgevechten pas in actie komen als de speler dat doet, heeft de speler voldoende tijd om na te denken over zijn volgende aanval. Als de speler in paniek raakt en een knop indrukt of zonder uit te kijken over enkele treden loopt, kan hij wel eens in een onverwachte netelige situatie terechtkomen. Om met succes hun weg te vinden in een kerker, moeten spelers weloverwogen beslissingen nemen en zorgvuldig nagaan hoe de vijandige Pokémon zich bewegen.

 


 
Dit spel kan in elke stijl op de Nintendo Switch gespeeld worden: tv-stijl, tafelstijl of handheldstijl. Daarnaast zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd die de spelers kunnen helpen om hun Pokémon te besturen en door het spel te leiden. Zelfs als ze er voor het eerst aan beginnen, kunnen ze zich dus gemakkelijk een weg door een kerker banen.
 

 • Automatische modus: met ingang van dit spel is een automatische modus toegevoegd. Met deze functionaliteit kunnen spelers gemakkelijker door hun avonturen komen. Als een speler simpelweg op de L-knop drukt, kunnen het hoofdpersonage en zijn team eenvoudig voorttrekken. Wanneer een speler een vijand nadert, wordt de automatische modus vanzelf uitgeschakeld.
   
 • Automatisch een aanval plaatsen met de A-knop: normaal gesproken kiest de speler uit vier aanvallen de aanval die hij tegen een vijand wil gebruiken. Wanneer spelers niet weten welke aanval ze moeten gebruiken, kunnen ze de vijand recht voor zich krijgen en op de A-knop drukken om automatisch de beste aanval te plaatsen die tegen deze tegenstander gebruikt kan worden.
   
 • Er kunnen maximaal acht Pokémon meereizen: wanneer Trainers een kerker verlaten, kunnen ze zoals gebruikelijk drie teamleden hebben. In dit spel kunnen ze tevens Pokémon toevoegen die ze tijdens hun tocht door een kerker tegenkomen, en zo met maximaal acht teamleden door een kerker trekken.
 • Flauwvallen in een kerker: als een speler in een kerker wordt verslagen, kunnen ze andere spelers vragen om hen te komen redden of ze kunnen zichzelf redden met een van hun andere reddingsteams. Daarna kunnen ze hun avontuur vervolgen vanaf het punt waar ze flauwgevallen zijn.

 

 
Later vandaag   kan er gratis een demoversie van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX gedownload worden via de Nintendo eShop. Spelers kunnen in deze demoversie niet alleen het begin van het verhaal spelen, maar ze kunnen ook de SAVE-gegevens van de demo overzetten naar de volledige versie wanneer deze op 6 maart 2020 uitgebracht wordt. Tegelijkertijd kunnen fans ook alvast Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX via de Nintendo eShop downloaden, zodat ze na de officiële release meteen aan hun avontuur kunnen beginnen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »