Terug

Gaming muis

In jouw set-up mag een gaming muis niet ontbreken. Waarom zou je zo’n saaie kantoor muis gebruiken als je ook kan gamen op een stoere game muis?

Filters

Gaming muizen voor de snelste reflexen

Met de muizen van Game-outlet ben jij altijd klaar voor elk spel. Heb jij snelle reflexen, maar kan je muis je niet bijhouden? Een game muis is in staat om al jouw reflexen bij te houden en ervoor te zorgen dat je kunt winnen.

Wil je nou weten wat er allemaal belangrijk is bij het kopen van een nieuwe muis? Wij leggen je alles uit, zodat jij de beste game ervaring krijgt. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Onze experts zullen jou helpen met het uitzoeken van jouw nieuwe gaming muis.

Wat is een goede gaming muis?

Om erachter te komen wat een goede gaming muis is, moeten we eerst kijken naar het verschil met een normale muis. Wat meestal als eerst opvalt is het uiterlijk. Een game muis voor gaming heeft vaak een stoer uiterlijk in tegenstelling tot een standaard muis. Het uiterlijk heeft voor het gamen niet perse voordelen, maar het is wel erg gaaf om RGB te hebben in dezelfde kleur als jouw game PC. 

Wat de meeste gaming muizen wel hebben zijn programmeerbare knoppen aan de zijkant en bovenkant. Deze knoppen kunnen ingesteld worden om bijvoorbeeld als twee keer een klik op de linkermuisknop te gelden. Je weet maar nooit in welke game je vaak moet dubbelklikken en een functie als deze dus goed van pas komt. 

Bij de meest geavanceerde game muizen kan je de knoppen helemaal naar eigen wens programmeren. Ook kan je bovenop de muis de DPI instellingen aanpassen van de muis.

Wat is DPI?

DPI is voor een gaming muis een van de belangrijkste specificaties om rekening mee te houden. Dots per inch staat voor de gevoeligheid van je muis. Heb jij ontzettend snelle reflexen, maar pakt jouw muis je bewegingen niet snel genoeg op dan kan je muis je in de steek laten.

Met een hogere DPI zorg jij ervoor dat je bewegingen beter opgepakt worden. Als jij de muis beweegt, dan beweegt de cursor op het scherm mee. Verhoog je vervolgens de DPI dan beweegt de cursor veel verder, terwijl je dezelfde beweging met de muis maakt. 

Terugkomend op de knoppen op de muis. Met een knop voor DPI kan je zelf tijdens het gamen jouw DPI bepalen. Met één druk op de knop kan je jouw muis gevoeliger zetten of juist minder gevoelig. 

Welke muis heb jij nodig om te gamen?

Per persoon verschilt de voorkeur voor hun game muis. Wil je bijvoorbeeld een bedrade- of draadloze gaming muis? Moet de muis een hoge DPI hebben of juist laag? Dit zijn allemaal vragen die je moet beantwoorden bij het aanschaffen van een game muis.

Draadloze gaming muis of toch met kabel?

Wanneer je kiest voor een draadloze gaming muis kies je voor een aantal voordelen:

  • Je setup ziet er veel beter uit
  • De bewegingsvrijheid is ongekend
  • Met een goede accu kun je wel dagen doen

Ben je meer van bedraad? Dat kan natuurlijk ook, dan ben je minder afhankelijk van een batterij natuurlijk. Ook is de DPI van een bedrade muis vaak hoger dan bij een draadloze gaming muis, maar niet altijd. Voor wie met een wat lager budget wilt gamen, is een bedrade muis over het algemeen de betere optie.

Game muis kopen?

Ben jij klaar om serieus te gaan gamen? Bepaal welke knoppen jij nodig hebt op jouw nieuwe gaming muis. Kies de beste kleuren uit en de DPI die bij jou past.

Het assortiment van Game-outlet is zo veelzijdig, dat we voor iedereen wel een passende game muis hebben. Van merken als een Razer muis tot Steelseries, kies wat bij jouw game stijl past.

Heb jij nog vragen over jouw nieuwe muis? Neem gerust contact op met een van onze experts. Zij zullen jou helpen bij het kopen van de beste gaming muis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company