Terug

Gaming speakers

Zoekt u nieuwe pc speakers? Voor optimale beleving van je favoriete game is goed geluid natuurlijk onmisbaar. Ga voor een dikke bas en je hebt het gevoel dat je midden in alle actie zit. Bekijk ons assortiment en kies uw nieuwe pc speakers!

Filters

Welke PC speakers heb ik nodig?

Tijdens het spelen van jouw favoriete game is goed geluid natuurlijk onmisbaar. Dit kan met een gaming headset, maar dit geeft vaak niet dezelfde geluid als met een set goede speakers. De meeste PC speakers die in de monitor zitten, laten het geluid niet optimaal horen. Door het juiste geluid creëer je de sensatie alsof je er zelf bij bent. Geluiden als explosies en geweerschoten klinken levensecht en het lokaliseren van je tegenstanders is veel beter te doen.

In ons assortiment hebben wij onder andere gaming speakers zonder subwoofers. Dit zijn de 2.0 pc speakers. Hierbij ontvang je een linker- en rechter waar de versterker in een van deze twee speakers zit ingebouwd. De 2.1 versie zijn setjes met een linker- en rechter variant én een subwoofer. De subwoofer kan lagere tonen afspelen waardoor geluiden nog echter lijken.

Voor een 2.1 set heb je wel extra ruimte op je bureau nodig, omdat deze subwoofer natuurlijk ook ergens geplaatst moet worden. De 2.0 speaker heeft minder ruimte nodig en wordt meestal gewoon op het bureau geplaatst.

Soorten computer speakers

Wij hebben hoogwaardige kwaliteit computer speakers van verschillende vooraanstaande merken. Zo hebben wij diverse logitech pc speakers. Daarnaast vindt u bij ons veel van het merk Razor. Zowel 2.0, als 2.1 uitvoering zijn van beide merken in ons assortiment te vinden.

Het maakt niet uit welk budget je hebt, bij ons is er altijd wel eens setje speakers te vinden. Zo kun je altijd van de tofste geluiden genieten tijdens je favoriete spelletje en heb je het gevoel alsof je er zelf midden in zit.

PC Speakers kopen doe je bij Game-Outlet

Wil jij ook het gevoel hebben alsof jouw game tot leven komt? Kies dan voor een paar pc speakers van Game-Outlet, die je het gevoel geven dat je midden in alle actie zit. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van jouw nieuwe computer speakers? Neem contact op met onze klantenservice via (+31) 085 888 5577. Onze experts helpen jou graag verder.

Is de pc speaker toch niet helemaal wat je er van had verwacht? Ook dat is geen probleem. Je kunt je producten binnen 14 dagen gewoon retourneren. Twijfel niet langer en til de beleving van jouw computerspel naar een hoger level met nieuwe pc speakers!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company