Terug

Gaming speakers

Jouw game setup is niet compleet zonder een paar gaming speakers. Met een headset kan je ook helemaal in de game zitten, maar niet iedereen vindt dat voor een lange tijd prettig.

Filters

Met gaming speakers volledig jouw game beleven

Gaming speakers leveren een intensere beleving tijdens het spelen van je favoriete games. Wil jij niet meer de hele tijd iets op je hoofd of met kabels aan je computer vast zitten? Gaming pc speakers zijn dan de oplossing voor jou!

Wij leggen jou uit waar je op moet letten als je luidsprekers uit gaat zoeken. Technisch gezien kan je bijna alle speakers wel gebruiken om mee te gamen. Maar er zijn bepaalde specificaties die sommige beter geschikt maken als gaming speakers.

Waar moet je op letten bij gaming speakers?

Als eerst moet je voor je game speakers bedenken of je pc 2.1 speakers wilt of een volledige 5.1 surround set. Als jij volledig in de game wilt zitten, dan zijn 5.1 pc speakers de beste optie. Maar dit is zeker niet altijd nodig. Vaak zijn voor de pc 2.1 speakers namelijk meer dan genoeg. Game jij bijvoorbeeld vaak in een kleinere ruimte, dan is dit setje met subwoofer voldoende.

Als je helemaal op wilt gaan dan kan een subwoofer niet ontbreken. Deze zorgt ervoor dat je meetrilt met elke explosie in de game. Heb je buren en wil je niet al te gehorig zijn, denk dan even twee keer na bij een subwoofer.

Let ook op het aantal watt dat de pc speakers kunnen halen. Een speakerset van 500 Watt kan jou de theater kwaliteit geven achter je bureau. Een systeem van 80 Watt zal daarentegen heel wat minder geluid produceren. Dit zorgt ervoor dat je minder in de game zit dan bij een speakerset met meer Watt.

Gaming speakers kopen

Of jij nou het gevoel wilt hebben of je in de bioscoop zit te gamen of wat minder geluid wilt maken. Bij Game-outlet hebben wij in elke prijsklasse wel een geschikte game speakerset. Kijk bijvoorbeeld naar onze Razer speakers voor de beste geluidservaring bij het gamen.

Het beste alternatief voor een headset haal je bij Game-outlet. Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts. Zo kun jij de beste gaming speakers kopen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company