Terug

Gaming toetsenbord

Om jouw games nog beter te spelen heb je een gaming toetsenbord nodig. Zoals de naam al zegt, is een gaming keyboard ideaal voor het spelen van jouw game.

Filters

Een gaming toetsenbord die jou helpt te winnen

Voor de beginnende gamers, maar ook ervaren gamers beschikken wij over gaming toetsenborden. Ze zijn juist ontworpen om jou als gamer de beste ervaring te geven. Zo krijg je bij een gaming keyboard en muis bijvoorbeeld allemaal extra knoppen. Ook kun je de gevoeligheid van de toetsen aanpassen.

Als je bijvoorbeeld jouw snelle reflexen het beste wilt gebruiken, dan heb je een keyboard nodig waar je de gevoeligheid kan aanpassen. Een toetsenbord met deze optie, is in staat om nauwkeuriger te reageren op jouw invoer.

Ben je klaar om te winnen? Een echte gamer speelt niet alleen voor het meedoen. Bij Game-outlet hebben wij een breed assortiment om elke gamer te kunnen voorzien van de beste game gear. Wij gaan jou uitleggen waarom jij jouw gaming toetsenbord bij Game-outlet moet kopen!

Waar moet je op letten bij een gaming keyboard?

Waarom moet je een game toetsenbord kopen als er ook gewoon normale varianten zijn? Wij gaan jou precies vertellen waar jij op moet letten om te kunnen winnen met jouw nieuwe game toetsenbord.

Mechanisch keyboard

Is jouw gaming toetsenbord mechanisch? Dan wordt hiermee bedoeld dat je per toets een apart bewegende schakelaar hebt. Door de apart bewegende schakelaars kan je per toets instellen hoe gevoelig deze moet zijn. Zo kun jij jouw keyboard geheel naar jouw wensen customizen.

Een ‘gewoon’ toetsenbord heeft over het algemeen rubberen schakelaars, want dit is veel goedkoper om te fabriceren. Door het rubber moet je wel vaak meer kracht zetten op de toetsen en krijg je minder snel het gevoel dat je het goed ingedrukt hebt. Rubber gaat ook minder lang mee, in tegenstelling tot mechanisch. 

Bij een mechanisch toetsenbord hoef je minder kracht te zetten om de toetsen in te drukken. Wat je vaak hoort is dat een mechanisch gaming toetsenbord te veel geluid maakt. De meningen hierover zijn verdeeld, want niet iedereen vindt dit vervelend.

Gaming toetsenbord draadloos

Hecht jij veel waarde aan het uiterlijk van jouw setup? Dan is een wireless game toetsenbord een goede optie voor jou. Een voordeel is toch echt dat je niet hoeft te letten op je wire management. Wij hebben de voordelen en nadelen van bedraad en draadloos voor jou op een rij gezet:

  • Meer beweeg vrijheid met draadloos
  • De prestaties zijn hetzelfde
  • Een draadloos toetsenbord moet zo nu en dan wel opgeladen worden
  • Voor wie zijn gaming gear zo strak mogelijk wilt, krijgt draadloos vaak de voorkeur
  • Draadloos is zo geavanceerd dat je tegenwoordig nauwelijks tot geen vertraging meer hebt

RGB-Verlichting

RGB is ontzettend gaaf, of het nou je muis, PC, muismat, speaker of keyboard is. Mensen zeggen wel eens: “RGB maakt je computer wel een paar fps sneller”. Dit is helaas niet zo, maar met een RGB gaming keyboard heb je wel een hele gave toevoeging aan jouw gaming gear.

Kies je voor RGB, bedenk dan of je een toetsenbord wilt waar je de verlichting kan customizen of niet. Over het algemeen vinden mensen het al gaaf dat iets RGB heeft, maar wat als het reageert op de toetsen die je indrukt? Dat is natuurlijk een toevoeging die de ervaring nog leuker maakt. 

Gaming toetsenbord mini

Wil jij op je bureau zoveel mogelijk ruimte overhouden? kijk dan eens naar een mini gaming toetsenbord. Met de kleine varianten neem je zo min mogelijk ruimte in beslag, zonder kwaliteit te missen. Je hebt voor een kleinere variant bijvoorbeeld een gaming toetsenbord zonder numpad, dan is deze al heel wat kleiner. 

Als je een nog kleiner toetsenbord wilt dan kan dat ook. Dan moet je gaan voor een mini variant. Deze zijn echt ontworpen voor gamers die alleen de meest noodzakelijke knoppen binnen handbereik willen. Je kan natuurlijk wel de toetsen zo instellen dat ze meerdere functies hebben, dus je hoeft nooit toetsen te missen.

Gaming toetsenbord kopen

Heb jij een mechanisch game toetsenbord op het oog? Dan vind je deze ook bij Game-outlet. Wij hebben een breed assortiment. Of je nou bedraad, wireless of met RGB wilt. Bedenk eerst goed wat het best bij jou past.

Als je hulp nodig hebt met het uitkiezen van jouw gear, dan kan je gerust contact met ons opnemen. Onze experts helpen jou vrijblijvend bij het uitkiezen van jouw nieuwe gaming toetsenbord.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company