Terug

Gaming toetsenbord

Een gaming toetsenbord is onmisbaar wanneer je graag op de PC speelt. Hiermee kun jij nog beter gamen. In ons assortiment vind je populaire gaming keyboard merken van o.a. Razer en Logitech. Bestel bij ons een mechanisch toetsenbord of een draadloze!

Filters

Voordelen van een gaming toetsenbord

De voordelen van een gaming toetsenbord ten opzichte van een ‘normaal’ toestenbord is met name de snelheid en de nauwkeurigheid. Deze gaming keyboards zijn speciaal ontworpen voor gamers. Vaak zijn deze kleiner van formaat, zodat jij gemakkelijker bij de toetsen kunt. Eenvoud staat voorop, omdat je met gamen niet bezig wilt zijn met toetsen zoeken.

Daarnaast beschikken gaming keyboards vaak over USB-poorten, plug-ins voor je oortjes of koptelefoon. Het volume kun je regelen op dit type en ook zitten er vaak sneltoetsen op. Dit maakt een toetsenbord die specifiek voor het gamen is super relevant. Wees de snelste in een spel met een goed functionerend toetsenbord voor de PC.

Waar moet je op letten wanneer je een toetsenbord aanschaft om mee te gamen?

Wil jij een nieuw toetsenbord om mee te gamen? Let dan op een aantal aspecten om te zorgen dat jouw aankoop past bij jouw wensen. Wij zetten een aantal factoren die mee kunnen spelen in jouw aankoopproces voor je op een rij.

Een mechanisch toetsenbord

Een mechanisch toetsenbord komt veel voor bij gamers. Het mechanische deel houdt namelijk in dat iedere toets een apart bewegende schakelaar hebt. Hiermee kun je per toets de gevoeligheid instellen. Hiermee kun jij jouw gaming keyboard afstemmen op wat jij nodig hebt. Dit kan per spel verschillend zijn.

Een voordeel van een mechanisch toetsenbord ten opzichte van een normale variant is dat je minder kracht hoeft te zetten. Een normale variant is gemaakt van rubber, wat jou niet het gevoel geeft alsof je het goed indrukt. Daarnaast gaat rubber minder lang mee dan mechanisch, zeker wanneer je deze urenlang gebruikt.

Een klein gaming keyboard

Een klein gaming keyboard is ideaal tijdens het gamen. Op deze manier kun jij gemakkelijk bij de toetsen, zonder dat je vingers ver moeten ‘reizen’. Daarnaast houd je op het bureau ruimte over voor andere attributen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gaming muizen en gaming speakers.

Een draadloos gaming toetsenbord

Een draadloos gaming toetsenbord geeft jou de gelegenheid om een opgeruimd bureau te houden. Alle draden die je normaal gesproken nodig hebt kunnen voor een chaotische omgeving zorgen. Hier heb je met een wireless keyboard geen last meer van. Daarnaast zitten er nog andere kenmerken aan dit type. Wij zetten ze voor je op een rij.

  • Je hebt meer bewegingsvrijheid met een draadloze variant. Game waar je wilt, zonder dat je draden mee hoeft te nemen.
  • Vroeger was een wireless model trager dan een bedraad toetsenbord. Tegenwoordig is dit niet meer het geval.
  • Je moet de draadloze variant regelmatig opladen. Anders loop je het risico dat je ineens geen verbinding meer hebt, doordat de batterij leeg is.
  • Je verbinding verbreekt niet, doordat er plotseling kabels uit de PC worden getrokken.

Bij het uitzoeken van een nieuw apparaat kun jij kijken naar wat jouw voorkeur heeft. Beide opties, draadloos en bedraad, hebben voordelen en nadelen.

RGB verlichting

RGB verlichting is een toevoeging aan je toetsenbord! Dit zit er voornamelijk heel gaaf uit. Het staat voor Rood, Groen, Blauw verlichting. Deze kun ook in je muis, speaker en muismat terugvinden. Hiermee kun jij jouw setup helemaal verlichten.

De beste merken voor een gamers toetsenbord

Een gamers toetsenbord is complex en is voorzien van veel technische snufjes. Hierdoor is het belangrijk dat je kwaliteit koopt. Bij Game-Outlet vind je altijd de beste merken voor consoles en accessoires. Hoge kwaliteit vind je altijd bij Razer, Logitech gaming keyboard en Sharkoon.

Daarnaast is het goed om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Hieruit kun je deels opmaken wat voor kwaliteit het is. Wanneer je naar goedkope toetsenborden kijkt, is er een mogelijkheid dat deze over minder kwaliteit of functies beschikt.

Bestel jouw gaming toetsenbord bij Game-Outlet en win alle games!

Een gaming toetsenbord bestel je bij Game-Outlet. Hiermee win jij alle games! Doordat jij allemaal toetsen goed kunt instellen en de beste kwaliteit in huis hebt, kun jij het snelst reageren tijdens een game. Bij ons vind je altijd een product die bij jouw wensen en spellen passen.

Wil jij advies over welke variant goed bij jou past? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen jou helpen om naar de kenmerken en functies te kijken die jij nodig hebt. Weet jij al wat je wilt? Bestel dan jouw nieuwe gaming toetsenbord gemakkelijk en snel online.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company