Terug

Red Dead Redemption 2 Speciale edities

Red Dead Redemption 2 Speciale edities

Deze week zijn er meerdere versies van de nieuwe Red Dead Redemption 2 aangekondigd.
De volgende edities zijn nu beschikbaar voor de Xbox en PS4

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 Special Edition
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition


Ook is er voor de echte fans een collectors box uitgebracht. Deze bevat niet het spel, maar wel veel gave merchandise van het spel in een mooie box.

Red Dead Redemption 2 Collectors Edition

 Pre-order Red Dead Redemption 2 en ontvang War Horse en de Outlaw Survival Kit:

Dit prachtige ijzergrauwe Ardenner-oorlogspaard is een betrouwbare partner in het heetst van de strijd. Dit ras is dapperder en heeft een groter uithoudingsvermogen dan de gemiddelde strijdros en blijft zelfs in de meest intense gevechtsactie koelbloedig. War Horse is beschikbaar in Story Mode van Red Dead Redemption 2.

 

De Outlaw Survival Kit bevat een verzameling essentiële voorraden die het woeste leven in de wildernis enigszins draaglijker maken, zoals items waarmee je je gezondheid herstelt, Dead Eye en nog meer. De Outlaw Survival Kit is beschikbaar in Story Mode van Red Dead Redemption 2.

 

—————————————————————————————————————————————————

 

Amerika, 1899. Het Wilde Westen loopt op zijn einde. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

 

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

 

Afbeeldingsresultaat voor red dead redemption 2

 

De opvolger van de eerste Red Dead Redemption uit 2010 is wederom een open wereldgame. De game speelt zich af in de Verenigde Staten in 1899. Volgens de beschrijving van de video gaat de game over Arthur Morgan en de Van der Linde-bende, die na een mislukte treinoverval moeten vluchten en moeten zien te overleven. Inmiddels ontstaat een conflict, waarbij Morgan moet kiezen tussen eigen idealen en de bende.

Rockstar kondigde de game in 2016 aan en stelde hem diverse keren uit. Eerst zou het spel in de herfst van 2017 uitkomen, waarna de ontwikkelaar een niet nader genoemde datum deze lente noemde. In februari zei Rockstar uiteindelijk dat de game op 26 oktober zal verschijnen. Vooralsnog gebeurt dat alleen voor de consoles Xbox One en Playstation 4. Het is onbekend of er een pc-versie zal komen.

 

Rockstar heeft nieuwe karakters vrijgelaten die vaak terug zullen komen in het spel

 

Rockstar Games heeft informatie vrijgegeven over de leden van de Van der Linde-bende zoals deze zullen verschijnen in Red Dead Redemption 2 . Elk lid heeft een korte biografie, waarbij sommige van hun verhalen de plot van de titel zeker te ere doen.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

De speciale versies zullen er als volgt uitzien!

 

Special Edition

 

Ultimate Edition

 

Collectors Box

 

 

 

Wil jij meer info over de game of ben je al genoeg overtuigd? Klik dan hier!

 

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company