Terug

Racestuur

Met een racestuur kun jij digitaal plankgas gaan in jouw favoriete game. Kies voor een PS4 stuur, een F1 stuur of een Xbox One stuur. Ga voor het gevoel dat je echt in een racewagen zit met een game stuur. De games worden nog beter met een racestuur.

Filters

Racestuur voor PC, PS4, PS5 of Xbox

Een racestuur is er niet alleen voor de PC, maar ook voor consoles. Dus het maakt niet uit of jij op PC, PS4, PS5 of Xbox wilt racen. In ons assortiment hebben wij een game stuur voor meerdere consoles of PC, waardoor het lijkt alsof je plaatsneemt in een auto in de F1. 

Met een racestuur pc heb jij de volledige controle over jouw race. Als je ze gebruikt, dan krijg je het gevoel dat je een echte auto bestuurt. Bij Game-outlet ben jij op het juiste adres voor de beste racesturen.

Racestuur en pedalen voor high-end gaming

Voor de fanatieke gamers volstaat een simpel stuur niet. Wij horen regelmatig van gamers dat ze op zoek zijn naar een high-end stuur. Hierbij komen ze vaak uit bij een racestuur en pedalen. Gelukkig hebben wij in ons assortiment zowel low- als high-end racesturen. Bij Game-outlet is er voor elk type gamer wel een game stuur!

Waar let je op bij het kopen van jouw gaming racestuur?

Bij het kopen van een game stuur let je als eerst op de bedrading. Er zijn namelijk twee soorten: bedraad en draadloos. De voorkeur verschilt per persoon. Wij hebben de verschillen tussen deze twee op een rij gezet:

  • Draadloos biedt meer vrijheid in het bereik
  • In tegenstelling tot bedraad, moet een draadloze race stuur wel zo nu en dan opgeladen worden
  • Over het algemeen is draadloos iets duurder dan bedraad

Naast bedraad en draadloos zijn er nog een aantal andere specificaties waar je rekening mee moet houden. Te beginnen met de afmetingen van het stuur.

Afmetingen

Hoe groot het stuur moet zijn is natuurlijk helemaal aan jou. Vaak zijn de wat lagere kwaliteit game sturen kleiner. Dit kan je wel beperken in je race als je echt de beste precisie nodig hebt. Mensen die echt het meeste uit hun gaming stuur willen halen, kopen er een met de afmetingen van een echte auto.

Naast dat dit de ervaring zo authentiek mogelijk maakt, is je kans om te winnen ook groter. Hou voor de beste ervaring een racestuur aan van ongeveer 28 cm.

Racestuur met pedalen

Je gaat natuurlijk niet gas geven via je toetsenbord bij je pc racestuur. Bij een game racestuur horen ook game pedalen, zodat je eenvoudig en realistisch gas kan geven. Bij de meeste sturen zitten gas pedalen bijgeleverd.

Wil je de beste kwaliteit game pedalen? Kijk dan naar het materiaal. Om zo stil en duurzaam mogelijk te gamen raden wij aan om te kiezen voor metalen pedalen. Ze gaan langer mee dan goedkopere plastic pedalen.

Force feedback

Rij je op de weg, dan voel je ook wat er gebeurt met je stuur. Deze vibreert bij het sturen en geeft kracht tegen wanneer het sturen zwaarder wordt. Een gaming racestuur kan deze kracht ook tegen geven met behulp van force feedback.

Voor de beste ervaring bij het racen. Adviseren wij een game stuur te nemen die kan vibreren en force feedback heeft. Je wint geen race met vibratie, maar je bent wel beter op de hoogte van wat er met je raceauto gebeurt. Het kan in zekere zin dus helpen bij de controle over jouw auto.

Racestuur kopen

Ga jij voor de beste race ervaring op PC, PS4, PS5 of Xbox? Koop dan een game stuur die voldoet aan de specificaties. Het assortiment van Game-outlet heeft racesturen voor de low-end gamer, maar ook voor de high-end gamers.

Om volledig in jouw race op te gaan heb je een gaming stuur nodig. Als je vragen hebt, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts zullen jou helpen bij het kiezen van het beste racestuur!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company