Terug

Pokemon Sword & Shield uitbreidingspas?!

  • 10 / 01 / 2020 0
Pokemon Sword & Shield uitbreidingspas?!

Trainers kunnen meteen aan hun nieuwe avontuur beginnen met dezelfde SAVE-gegevens als waarmee ze Pokémon Sword of Pokémon Shield spelen. Daarnaast kunnen ze in de hoofdspellen op nagenoeg elk moment The Isle of Armor en The Crown Tundra gaan verkennen.

DE POKÉMON SWORD-UITBREIDINGSPAS EN POKÉMON SHIELD-UITBREIDINGSPAS
Trainers kunnen meteen aan hun nieuwe avontuur beginnen met dezelfde SAVE-gegevens als waarmee ze Pokémon Sword of Pokémon Shield spelen. Daarnaast kunnen ze in de hoofdspellen op nagenoeg elk moment The Isle of Armor en The Crown Tundra gaan verkennen. Of Trainers nu net aan hun avontuur in de regio Galar zijn begonnen of al een heel eind op weg zijn naar het kampioenschap, ze kunnen plezier beleven aan de nieuwe content zodra deze uitgebracht wordt.[1]
 
De release van The Isle of Armor staat gepland voor eind juni 2020, en de release van The Crown Tundra voor het najaar van 2020. De Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas bevatten beide contentsets en zullen later vandaag – 9 januari 2020 – in de voorverkoop gaan voor € 29,99. In beide uitbreidingen kan een nieuw gebied verkend worden en kunnen nieuwe Pokémon en kledingstukken, handige functionaliteiten en nog veel meer ontdekt worden. Bovendien kunnen fans bij de aanschaf van de uitbreidingspas speciale verrassingen krijgen: een Pikachu-pak en een Eevee-pak. Fans kunnen het Pikachu-pak en het Eevee-pak in Pokémon Sword of Pokémon Shield verkrijgen via codes die ze na de aanschaf van de uitbreidingspas ontvangen.
 
The Isle of Armor
In deze uitbreiding begeven Trainers zich naar The Isle of Armor, het toneel van een nieuw avontuur in de regio Galar. The Isle of Armor is een gigantisch eiland boordevol omgevingen die in Galar nog niet eerder te zien zijn geweest. De spelers vinden er bruisende stranden, bossen, moerassen, grotten en zandduinen. Daarnaast zijn er vele Pokémon die op dit eiland hun thuis hebben en er te midden van de weelderige natuur in alle vrijheid wonen. Er is zelfs een dojo die gespecialiseerd is in enkele zeer bijzondere trainingsmethoden. Trainers en hun Pokémon worden leerling van de meester van deze dojo en trainen hard om nog sterker te worden.
 


The Crown Tundra
Deze uitbreiding speelt zich af in de besneeuwde wereld van The Crown Tundra. The Crown Tundra kenmerkt zich door een schitterend, zilverkleurig landschap. In dit ijskoude gebied met zijn grillige winterse bergen leven de mensen in kleine gemeenschappen waar men elkaar steunt en op elkaar vertrouwt. Een bepaalde persoon zal de speler benoemen tot de leider van het verkenningsteam in The Crown Tundra. Trainers krijgen de opdracht om de gebieden van dit bevroren land te gaan verkennen. Hier kunnen Trainers alle hoeken en gaten van de Pokémon-schuilplaatsen gaan ontdekken, waarvan ze tot nu toe alleen tijdens Max Raid Battles een glimp op hebben kunnen vangen.

 

GIGANTAMAX-VORMEN VAN EERSTE PARTNER-POKÉMON UIT POKÉMON SWORD EN POKÉMON SHIELD
In de uitbreiding The Isle of Armor kunnen Trainers bepaalde Pokémon die samen met hen reizen, helpen aan het vermogen om te Gigantamax-en. Dit heeft geleid tot de ontdekking van de Gigantamax-vormen voor Rillaboom, Cinderace en Inteleon, de evoluties van de drie Pokémon waaruit Trainers hun eerste partner in de regio Galar konden kiezen

 

 

REGIONALE VORMEN VAN BEKENDE POKÉMON
In Galar zijn regionale vormen van bepaalde Pokémon terug te vinden. Deze vormen hebben zich aangepast aan de unieke omgeving van één specifieke regio en hebben een andere verschijning dan die van dezelfde soort wanneer deze in andere regio's ontdekt zou worden. Deze aangepaste vormen staan bekend als de Galar-vormen van deze Pokémon. En hun gedrag lijkt ook af te wijken van dat van de eerder ontdekte vormen van hun soort.

 

MEER POKÉMON UIT EERDERE SPELLEN TE VERKRIJGEN IN POKÉMON SWORD EN POKÉMON SHIELD
Vele Pokémon die niet oorspronkelijk verschenen zijn in Pokémon Sword en Pokémon Shield, hebben hun thuis op The Isle of Armor en in The Crown Tundra. Trainers komen in contact met een levendige verscheidenheid aan Pokémon: van onlangs ontdekte Legendarische Pokémon en nieuwe regionale vormen tot bekende Pokémon die voorheen in andere regio's woonden. Er zijn ook gratis updates gepland voor Pokémon Sword en Pokémon Shield die samenvallen met de release van deze uitbreidingen. Er staan updates gepland voor dezelfde datums als waarop de uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra uitgebracht worden. Met elk van deze updates kunnen spelers die geen uitbreidingspas aangeschaft hebben, Pokémon verkrijgen die via de uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra toegevoegd worden door bijvoorbeeld ruilen. Spelers kunnen ook eerdere Pokémon naar hun spellen overbrengen vanuit de clouddienst Pokémon HOME, waarvan de lancering gepland staat voor februari 2020. Dit kan zolang deze Pokémon voorkomen in de uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra.[2]
 
NIEUWE OUTFITS
In The Isle of Armor kunnen fans een speciaal trainingspak krijgen. Met hun nieuwe outfit kunnen ze elke uitdaging aan en zijn ze zowel lichamelijk als geestelijk helemaal klaar voor hun aankomende training. In The Crown Tundra kunnen Trainers expeditie-uitrusting aantrekken om voorbereid te zijn op het onderzoeken van de vele fascinerende bestemmingen die de toendra herbergt. Ze kunnen er een vreemde tempel vinden waar ze hem het minst verwachten, of een mysterieuze boom die op een plek groeit waar dat niet lijkt te horen.

 


 
NIEUWE PERSONAGES
Tijdens hun avontuur komen Trainers vele boeiende personages tegen.
 
Een man genaamd Mustard maakt zijn opwachting in The Isle of Armor. Hij is verantwoordelijk voor de training van de speler. Hij is een legendarische Trainer die een verbluffende 18 jaar kampioen was, voordat Dynamax-en in de gevechten van de Pokémon League ingevoerd werd. Zijn record staat nog steeds. Niemand minder dan kampioen Leon zelf heeft getraind heeft onder Mustard, de eerste die het verborgen talent van Leon onderkende.
 
Er zijn twee nieuwe rivalen die in The Isle of Armor kunnen verschijnen: Klara en Avery. Dit zijn bekwame Trainers van Pokémon van respectievelijk het type Poison en het type Psychic. Ze trainen hard, zodat ze op een dag een gym en een stadion voor hun eigen type kunnen opzetten. De rivaal met wie Trainers te maken krijgen, is afhankelijk van het spel dat ze spelen. Klara is gespecialiseerd in Pokémon van het type Poison en traint hard in de dojo van Mustard. Ze doet bijna alles om lief en schattig over te komen, want om populariteit geeft ze namelijk het meest. Ze loopt de hele dag rond met een glimlach op haar gezicht, maar hierachter schuilt een berekenende geest waarvan ze optimaal gebruikmaakt. Avery is een van de Trainers die sterker wil worden in de dojo van Mustard. Daarnaast is hij een bedreven gebruiker van Pokémon van het type Psychic. Hij is een gentleman en welgemanierd maar ook erg trots.
 


NIEUWE FUNCTIONALITEITEN DIE TOEGEVOEGD ZIJN AAN THE ISLE OF ARMOR EN THE CROWN TUNDRA
Er zijn meer dan honderd nieuwe kledingstukken toegevoegd aan The Isle of Armor en The Crown Tundra. In The Isle of Armor ontdekken Trainers nieuwe items die hen helpen tijdens hun avontuur, zoals een Exp. Charm, die goed van pas komt bij het verhogen van het level van hun Pokémon. Nieuwe tutoraanvallen die nog niet eerder beschikbaar zijn geweest in spellen uit de Pokémon-hoofdserie, komen voor in de uitbreiding The Isle of Armor. Dit geldt ook voor Restricted Sparring, waarbij Trainers beperkt worden in de typen Pokémon die ze kunnen gebruiken, en waarbij ze gedwongen worden onder vastgestelde voorwaarden te vechten. In de uitbreiding The Crown Tundra kunnen Trainers en hun vrienden via een nieuwe spelfunctionaliteit Pokémon-schuilplaatsen betreden en verkennen. Diep in deze schuilplaatsen bestaat de kans dat ze Legendarische Pokémon uit eerdere spellen van de Pokémon-hoofdserie tegenkomen.
 
Vele Pokémon die niet in het Wilde Land van Galar voorkomen, hebben hun thuis op The Isle of Armor en in The Crown Tundra. De Galar Pokédex van Trainers wordt bijgewerkt, zodat ze nog meer te ontdekken Pokémon kunnen registreren. In The Isle of Armor proberen spelers The Isle of Armor Pokédex compleet te maken, terwijl ze dat in The Crown Tundra voor The Crown Tundra Pokédex doen.
 
Net als in het Wilde Land zijn er op The Isle of Armor en in The Crown Tundra Pokémon-schuilplaatsen. Wanneer Trainers naar een Pokémon-schuilplaats gaan waar een rode lichtzuil vandaan komt, kunnen ze deelnemen aan een Max Raid Battle. Dit zijn gevechten waarbij de speler een team vormt met drie andere Trainers en het opneemt tegen een Dynamax Pokémon. In de Pokémon-schuilplaatsen op The Isle of Armor en in The Crown Tundra kunnen Trainers Pokémon tegenkomen die niet in het Wilde Land voorkomen. Ze kunnen vrienden uitnodigen voor deelname aan deze Max Raid Battles. En dat zijn niet alleen vrienden die met de Pokémon Sword- of Pokémon Shield-uitbreidingspas spelen. Zelfs vrienden die Pokémon Sword of Pokémon Shield zonder uitbreidingspas spelen, kunnen met een speler meedoen.
 
VOORPROEFJE VAN POKÉMON SWORD- EN POKÉMON SHIELD-UITBREIDINGSPAS DIE VIA UPDATE VERKRIJGBAAR IS
Later vandaag – 9 januari 2020 – komt er een update voor spelers van Pokémon Sword en Pokémon Shield waarmee ze een stukje van de nieuwe content van de uitbreidingspas kunnen ervaren. Zodra spelers de update hebben ontvangen, moeten ze zich naar Wedgehurst Station begeven. Daar ontmoeten ze een Trainer die voorkomt in de content van de uitbreidingspas. In Pokémon Sword komen Trainers in contact met Klara, terwijl ze in Pokémon Shield te maken krijgen met Avery. Spelers kunnen zelfs een Galarian Slowpoke aan hun team toevoegen. Het maakt niet uit of spelers de uitbreidingspas wel of niet aangeschaft hebben. Iedereen die Pokémon Sword of Pokémon Shield speelt, kan het begin van het verhaal van de uitbreidingspas ervaren.[3]
 
SPECIALE VERRASSING BIJ AANSCHAF VAN POKÉMON SWORD- EN POKÉMON SHIELD-UITBREIDINGSPAS
Als trainers een uitbreidingspas aanschaffen, kunnen ze als speciale verrassing een Pikachu-pak en een Eevee-pak ontvangen. Ze kunnen deze outfits in de uitbreidingen dragen maar ook in Pokémon Sword en Pokémon Shield.[4]
 
Ga voor meer informatie over de Pokémon Sword- en Pokémon Shield-uitbreidingspas naar Pokemon.nl/SwordShieldEX

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company