Terug

Disclaimer

RECHTEN, PLICHTEN & COPYRIGHT

Game-Outlet NL doet er alles aan om de informatie die op deze website aanwezig is zo nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wij kunnen echter geen garanties geven ten aanzien van de verstrekte informatie.

Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website getoonde informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellectuele eigendomsrechten op alle aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Game-Outlet NL. Het is niet toegestaan om informatie van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Game-Outlet NL is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites. Het bezoeken van deze websites geschiedt geheel op eigen risico.

De door Game-Outlet NL per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het gebruik van deze informatie door derden is dan ook niet toegestaan. Game-Outlet NL staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mails of voor de tijdige ontvangst van deze. Aan de door u toegezonden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »