Terug

Nintendo Labo

Met Nintendo Labo heeft de Japanse gamegigant een accessoire voor een nieuwe en unieke game ervaring op de markt gebracht voor de Nintendo Switch. Kies uit onder meer een Robot, VR of voertuigen pakket voor de Switch.

Filters

Bouw je eigen creatie met Nintendo Labo 

Nintendo Labo is een interactief bouwpakket. Kenmerkend voor Labo is het speelse karakter waar Nintendo al jarenlang om bekend staat. Dit wordt gecombineerd met educatieve elementen voor veel speelplezier. Van een kartonnen bouwplaat kun je allerlei hulpmiddelen maken die je helpen bij het voltooien van uitdagingen. Breng jouw eigen creatie tot leven en speel samen met je Nintendo Switch.

Labo staat je niet alleen toe om dingen te bouwen zoals een kartonnen piano of stuur. De slogan voor Labo is "make, play, and discover". Elk van deze elementen is een even belangrijk onderdeel van de ervaring, maar het meest indrukwekkende aspect van Labo is hoe de lijnen tussen de drie vervagen. Hierdoor komen de Nintendo Switch games pas echt tot leven. Je speelt terwijl je bouwt en je ontdekt terwijl je speelt, wat je ook doet. 

Lancering van Nintendo Switch Labo 

Bij de lancering kwam Labo in twee vormen: een "variety kit" en een "robotkit". De variety kit is goedkoper en uit te breiden. Dit standaard Nintendo Labo Switch pakket is geschikt om vijf verschillende projecten te bouwen. Het Nintendo Labo Robot pakket wordt als compleet project geleverd. Nintendo noemt deze projecten Toy-Con, een spel met de Joy-Con nintendo switch controllers die met de Switch werken. De Nintendo Switch dient hierbij als een interactieve handleiding waar je stap voor stap instructies kunt bekijken. Je kunt dit natuurlijk ook combineren met een aantal nintendo switch accessoires.

Inmiddels zijn er meerdere extra pakketten verkrijgbaar, waaronder de ‘Labo Decoratie set’ en twee extra Labo VR-pakketten. Met Nintendo Labo VR maak je bijvoorbeeld je eigen fototoestel in de vorm van een olifant of vogel.

Uitbreiding van het aanbod  

Na de lancering was Labo direct een hit. In het jaar van de release werd het zelfs uitgeroepen tot ‘Speelgoed van het Jaar’. Dit heeft Nintendo ertoe gezet dat het aanbod werd uitgebreid met een ‘Voertuigenpakket’. In de Vehicle kit zitten alle onderdelen om als racefanaat helemaal los te gaan en rond te scheuren. Met dit pakket bouw je onder meer een pedaal, stuurtje en joystick uit een vliegtuig. 

Hulp bij het bouwen met een Nintendo Switch Labo kit  

Het uiteindelijke object wordt op het scherm tot in het kleinste detail weergegeven, en je kunt ronddraaien en inzoomen op de digitale versie om het vanuit elke hoek te bekijken. Deze aandacht voor details is belangrijk omdat de meeste Toy-Con kits zeer precieze creaties zijn die op een bepaalde manier in elkaar gezet moeten worden. Er is geen gereedschap als een schaar of lijm nodig voor een van de Toy-Con creaties. Het enige wat je nodig hebt om ze te bouwen is tijd. Op spelende wijze maak je creatieve ontwerpen die verrassend goed werken bij de games! Zo laat je alles goed samenwerken met je nintendo switch console.

Speel met je eigen Labo Toy-Cons 

Als jullie klaar zijn met knutselen, is het tijd om plezier te beleven met de meegeleverde games. Als je bijvoorbeeld het racestuur hebt gebouwd die bij het Voertuigenpakket hoort, is de auto van onder meer Mario hiermee te besturen. Ieder onderdeel uit het bouwpakket heeft zo zijn eigen mogelijkheden. 

Gaan jouw kinderen graag een stapje verder en willen ze graag leren? Dan is het ook mogelijk om aan eigen projecten te werken en zo games te maken. Ga naar de Toy Con Garage en alle creaties van Nintendo Labo kunnen hiervoor gebruikt worden.

Nintendo Labo kopen  

Wil jij graag aan de slag met Nintendo Labo? Bij Game-Outlet kun je terecht om voordelig Labo of andere accessoires voor je Nintendo console te bestellen. Heb je nog vragen over onze producten of heb je ergens hulp bij nodig? Dan helpen we je graag verder! Maak gebruik van onze chat of bel met een van onze medewerkers.


Een nieuwe manier om te spelen voor iedereen die jong van geest is en echte creatievelingen!

Bouwen

Spelen

Ontdekken

Bouw stap voor stap met karton een Toy-Con door interactieve instructies op je Nintendo Switch te volgen

Combineer de Toy Con met de Nintendo Switch en spelen maar!

Ontdek hoe de Toy con werkt en gebruik daarna je ontdekking om je mogelijkheden te verruimen.

Met Nintendo Labo bouwt Nintendo voort op zijn geschiedenis in innovatief entertainment en gameplay-ervaringen, en versterkt hiermee de missie van het bedrijf: een glimlach toveren op de gezichten van iedereen. Met elk Nintendo Labo-pakket kan iedere creatieveling de kartonnen bouwplaten, speciaal ontworpen om samen te werken met de Nintendo Switch en de Joy-Con-controllers, transformeren naar interactieve creaties genaamd Toy-Con. Een piano, een motor, een robot en nog veel meer. Elke Toy-Con wordt door een combinatie met de Nintendo Switch op een andere manier tot leven gewekt. Tijdens het bouwen zul je zelf ontdekken hoe de achterliggende technologie werkt, en zelfs nieuwe manieren uitvinden om met iedere Toy-Con te spelen.

Je kunt bijvoorbeeld een volledig werkende piano met dertien toetsen maken die je muzikale akkoorden tot leven brengt, zodra deze gecombineerd worden met een Nintendo Switch-systeem en de rechter-Joy-Con. Tijdens het spelen detecteert de infraroodbewegingssensor in de rechter-Joy-Con welke toetsen worden ingedrukt. Deze worden daarna direct afgespeeld door middel van de ingebouwde speakers van het gamesysteem. Opkomende muzikanten kunnen ook experimenteren met hun eigen muzikale creaties.

Rijd naar nieuwe, onbekende bestemmingen met je eigen motor. Bouw een werkend stuur waar links en rechts een Joy-Con in verwerkt zit, en in het midden een Nintendo Switch wordt geplaatst. Druk op de startknop, draai aan het rechterhandvat om gas te geven en ga op in het raceavontuur dat zich op het scherm van je Nintendo Switch afspeelt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company