Red Dead Redemption 2 komt eindelijk uit!

 

Red Dead Redemption 2

 

Rockstar heeft een nieuwe trailer online gezet voor de game Red Dead Redemption 2, die veel nieuwe details over het verhaal laat zien. De game komt op 26 oktober uit voor de Playstation 4 en Xbox One. Pre-order Red Dead Redemption 2 en ontvang War Horse en de Outlaw Survival Kit!

 

 

Amerika, 1899. Het Wilde Westen loopt op zijn einde. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

 

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

 

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

 

Afbeeldingsresultaat voor red dead redemption 2

 

De opvolger van de eerste Red Dead Redemption uit 2010 is wederom een open wereldgame. De game speelt zich af in de Verenigde Staten in 1899. Volgens de beschrijving van de video gaat de game over Arthur Morgan en de Van der Linde-bende, die na een mislukte treinoverval moeten vluchten en moeten zien te overleven. Inmiddels ontstaat een conflict, waarbij Morgan moet kiezen tussen eigen idealen en de bende.

 

Rockstar kondigde de game in 2016 aan en stelde hem diverse keren uit. Eerst zou het spel in de herfst van 2017 uitkomen, waarna de ontwikkelaar een niet nader genoemde datum deze lente noemde. In februari zei Rockstar uiteindelijk dat de game op 26 oktober zal verschijnen. Vooralsnog gebeurt dat alleen voor de consoles Xbox One en Playstation 4. Het is onbekend of er een pc-versie zal komen.

 

 

5 Producten