Terug

Call Of Duty: Black Ops 4

Call Of Duty: Black Ops 4

We wisten eigenlijk al lang dat de nieuwe Call of Duty, Call of Duty Black Ops 4 zou gaan worden, maar nu heeft Activision de game ook echt officieel aangekondigd. Helaas, we hebben nog geen gameplay-beelden en aan keiharde informatie ontbreekt het nog, maar hey, hij komt, hij komt, de goede nieuwe Call of Duty.

Call of Duty Black Ops 4 aangekondigd

Maar weten we wel? Call of Duty: Black Ops 4 wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Treyarch en hij verschijnt op 12 oktober. Dat is voor het eerst in jaren dat Call of Duty zo vroeg verschijnt. En daar zit een reden achter. Die reden heet Red Dead Redemption 2. De algemene verwachting in de gamingwereld is dat zo’n beetje iedereen die game wilt gaan spelen en dat betekent weer dat andere games minder verkocht worden. Activision wil die release dus voor zijn en brengt hem dus eerder uit.

 

 

Daarnaast weten we dat de game op 17 mei echt wordt onthuld. Dan krijgen we waarschijnlijk de eerste beelden te zien. Hopelijk gaat het dan gelijk om zowel de singleplayer- als de multiplayer modus. Ik verwacht echter dat men eerst de singleplayer onthuld en daarna pas dingen van de multiplayer laat zien. Volgens de geruchten neemt Black Ops 4 je naar de moderne tijd, waarbij je net als bij Call of Duty WW2 ‘boots on the ground’ heeft. Dus geen double jumps over powersliding. Maar dat is dus niet oficeel onthuld. Lang verhaal kort, we moeten nog een tijdje wachten voordat we daadwerkelijk harde informatie krijgen. Tot die tijd kun je nog aan de slag met Call of Duty WWII of zelfs nog Call of Duty Black Ops 3. Die laatstgenoemde heeft onlangs een update gekregen waarbij een klassieke map uit de game een winterupdate heeft gekregen en je zodoende kunt strijden in de sneeuw. Dat is weer eens wat anders.

 

Officiële trailer:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company