The Elder Scrolls Online Summerset

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Bethesda
  • 0
The Elder Scrolls Online Summerset

De release van een uitbreiding is altijd een interessant en speciaal moment voor een MMO. Niet alleen wordt er een nieuw hoofdstuk van het verhaal verteld, er worden vaak ook een hoop andere toevoegingen gedaan. In deze special kijken we naar de nieuwe features in Elder Scrolls Online Summerset.

 

 

Net zoals de vorige uitbreiding van The Elder Scrolls Online, Morrowind, heeft ook Summerset de naam gekregen van de locatie waar de uitbreiding zich in afspeelt. We nemen namelijk de boot naar het zuiden, over de Abeccan Sea, naar de Summerset Isles. Deze eilandengroep is de thuiswereld van de Altmer, ook wel bekend als de High Elves.

 

Ontvangen worden met gesloten armen

Maar neem het tripje allesbehalve minachtend op, want het is voor het eerst in de geschiedenis dat het eiland wordt opengesteld aan de andere rassen in Tamriel. We willen niet zeggen dat de Altmer een stelletje racistische elven zijn die zichzelf superieur aan alles en iedereen vinden, maar het komt wel in de buurt. In The Elder Scrolls Online Summerset wordt je dan ook niet door iedereen met open armen ontvangen.

 

Maar dat het eiland wordt opengesteld heeft wel een belangrijke reden, want Ayrenn, koningin van de High Elves en oprichter van de Aldmeri Dominion, voelt dat haar geboorteplek onder een grote dreiging staat. De Daedra, goddelijke demonen die de wereld willen overnemen, vergaren steeds meer macht en het lijkt erop dat de Summerset Isles het startpunt wordt van hun campagne. In Elder Scrolls Online Summerset is het dus de taak aan de speler om deze dreiging een halt toe te roepen en daarmee eigenlijk de wereld te redden. Geen druk hoor, totaal niet.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden