Terug

Skylanders

Skylanders


Skylanders
In "Skylanders: Spyro's Adventure" introduceerde het plaatsen van figuren op de 'Portal of Power', een apparaat dat de code van een figuur uitleest en daarmee het figuur 'importeert' in het spel als een speelbaar personage.
Er zijn acht elementaire categorieën waartoe een Skylander-figuur kan behoren: aarde, lucht, vuur, magie, water, leven, tech en ondood.

Het tweede spel "Skylanders: Giants" introduceerde de "Giants" (grotere figuren), serie 2-versies van de terugkerende figuren en "lightcore" figuren (die gedeeltelijk oplichten als ze op de portal gezet worden).

Het derde spel van de serie "Skylanders: Swap Force", introduceerde onder andere de "Swap Force"-figuren met de mogelijkheid om de bovenste en onderste helft van het figuur van elkaar te scheiden en op een andere helft van een Swap Force-figuur te plaatsen, om zodoende meerdere nieuwe speelbare personages te creëren.

"Skylanders: Trap Team", het vierde spel van de serie introduceert de 'Trap Master Skylanders', personages die grote wapens gemaakt van kristal hanteren, en vallen die het mogelijk maken om vijanden in vast te leggen, om deze daarna in het spel te spelen als speelbaar personage.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company