Reviews en achtergrondverhalen over jouw favoriete games

God Of War Review

God Of War Review God of War toont een kwetsbare Kratos die zorg moet dragen voor zijn schriele en wat ziekige zoontje. De band die tussen de twee ontstaat vormt de ruggengraat van de game. Niet alleen van het uitstekende verhaal, maar ook van de gameplay. De game is daarmee veel diepgaander dan je van de serie gewend bent. Het gaat niet alleen maar om knokken, er is ook ruimte voor emotie. En minstens zo belangrijk: je kunt verkennen en zo hier en daar een beetje puzzelen. De wereld is mooi en groot, en de campagne lekker lang. Tijdens je avonturen krijg je bovendien van alles mee over de Noorse mythologie.

5 must haves voor elke gamer: PS4, Xbox One X en meer…

5 must haves voor elke gamer: PS4, Xbox One X en meer… Ja, dat las je goed. Wij gaan je vertellen welke game consoles of gadgets onmisbaar zijn. Juist nu Sint en Kerst eraan komen, en met al die mooie Marktplaats-advertenties een paar klikken van je vandaan. Moet je gaan voor een PlayStation 4 Pro of een Xbox One X? Of juist een charmant retro systeem van Nintendo? Zelfs als de heetste game consoles nieuw te duur zijn, is de kans groot dat je toch nog een fraai tweedehandsje – die soms nog maar net ‘ingereden’ is – voor een zacht prijsje kunt scoren. Gewapend met Marktplaats-statistieken en de tips en ervaringen van een console-verkoper vertellen wij je wat de meest gewilde spelcomputers en systemen zijn van dit moment.

The Division - Preview

The Division - Preview Game-Outlet deed mee aan de gesloten beta van The Division. De nieuwe blockbuster van Ubisoft die op 8 maart wordt gereleased. Moet je alvast een pre-order plaatsen om jouw plek in The Division veilig te stellen? Je leest het hier!