Terug

Zet je TV aan met je controller!

Zet je TV aan met je controller!

Lees hier hoe je je TV aan kunt zetten door alleen je console op te starten!

In plaats van je PS4 en TV apart van elkaar aan te zetten kun je met HDMI CEC (die het mogelijk maakt twee apparaten met elkaar te laten communiceren) en HDMI-apparaatkoppeling beide in één keer aan zetten!

Sluit je Playstation aan op een TV die HDMI CEC ondersteunt en ga naar de instellingen van je PS4. Selecteer daar je systeeminstellingen en schakel het vakje in waar HDMI-apparaatkoppeling bij staat. Bij Sony TV's moet deze Bravia sync ondersteunen.

Schakel je nu je Playstation aan met je controller vanaf de bank? Dan zet deze automatisch je TV ook aan en schakelt hij direct naar de juiste input zodat je direct kunt gaan gamen.

Ook de Nintendo Switch en de Xbox One hebben deze functie. Bij de Nintendo Switch vind je deze optie bij "Match TV Power State" onder je TV instellingen. Op je Xbox One kun je dit vinden bij "Apparaten" onder je TV&OneGuide instellingen.

 

Let er dus op dat je TV of monitor dit ondersteunt en dat het ingeschakeld staat. HDMI CEC kan gebruikt worden met alle soorten HDMI kabels. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company