Terug

Xbox One Controllers

De beste gamecontroller is verder verbeterd met meer dan 40 technologische innovaties. De nieuwe Impulse-triggers leveren nauwkeurige feedback in je vingertoppen voor een meer realistische ervaring. De duimsticks, het D-pad en de contouren zijn verde...

Filters

Comfortabel gamen met je Xbox One controller

De Xbox One-controller ligt ongelooflijk comfortabel in de hand en is zeer geschikt om lange tijd te gebruiken. Hij is stevig en voelt over het algemeen prettig aan om vast te houden en te gebruiken. De beste gamecontroller is verder verbeterd met meer dan 40 technologische innovaties. De nieuwe Impulse-triggers leveren nauwkeurige feedback in je vingertoppen voor een meer realistische ervaring. De duimsticks, het D-pad en de contouren zijn verder gestroomlijnd voor meer precisie en comfort in je handen. Dit is simpelweg de beste controller die Microsoft ooit heeft gemaakt.

Haal het beste uit je Xbox One Controller

Speel jij veel? Dan bestaat de kans dat je controller sneller kapot gaat en dus eerder aan vervanging toe is. In dit geval is er de Elite Series 2, de nieuwste versie van Microsofts professionele controller. De controller heeft in wezen hetzelfde geweldige ontwerp, maar is op vrijwel alle punten verbeterd. De sticks zijn afneembaar en duurzamer, net als het D-pad. Aan de achterkant zitten paddles die met de app voor Xbox One en Windows 10 aan elke knop op de controller kunnen worden toegewezen voor een nog betere game-ervaring.

Xbox One controller met kabel

Als je veel gamet, zul je merken dat je de controller vaak moet opladen. Met een Xbox One controller met kabel is dit verleden tijd! Dan kun je zoveel en zolang gamen als je wilt, zonder dat je de melding krijgt dat de batterij van de joystick bijna leeg is. De Wired controller voor Xbox One zijn een betaalbare oplossing als je op zoek bent naar een nieuwe of extra gamepad. Geniet van nog meer comfort met de nieuwe Xbox One controller met een gestroomlijnd ontwerp.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company