Reviews en achtergrondverhalen over jouw favoriete games

Gears 5 - Review

  • Geplaatst op
  • Door Paul Hulsebosch
  • Geplaatst in Gears 5
  • 0
Gears 5 - Review

Erg veel blockbusters voor de Xbox-bezitter heeft Microsoft niet in de aanbieding. De consolebouwer kondigde een jaar geleden aan dat hij een aantal studio's heeft ingelijfd om de productie van exclusives op te voeren. Tot die games het levenslicht zien, moeten die-hard Xbox-fans het met de grote namen doen. Het is dus wachten op een nieuwe Halo, een nieuwe Forza of een nieuwe Gears of War.

F1 2019 - Review

F1 2019 -  Review

Hoewel F1 2019 niet over VR beschikt en in veel lijkt op zijn directe voorganger, zijn we erg te spreken over het spel. Codemasters heeft op diverse plaatsen leuke nieuwe features toegevoegd. De komst van de Formule 2-auto's zorgt voor een ander rijgevoel dan wat je in de bekende F1-wagens ervaart. De nieuwe, meer verhalende insteek van de carrièremodus komt niet helemaal uit de verf, maar zit ook niet echt in de weg.

eFootball PES 2020 - Review

eFootball PES 2020 - Review

Wat maakt een voetbalgame goed? Is het de hoeveelheid kloppende teams en stadions? Is het de aanwezigheid van een spelmodus die je het hele jaar weet te vermaken? Gaat het om zo mooi mogelijke beelden, zodat je het idee krijgt naar echt voetbal te kijken? Of moet de gameplay in algemene zin zo realistisch mogelijk zijn?

Super Smash Bros. Ultimate - Review

Super Smash Bros. Ultimate - Review

Nintendo bedenkt graag volledig eigen games, en als dat even niet lukt geeft het een eigen draai aan een bestaand genre. Zo was er ineens Super Smash Bros., dat in 1999 verscheen voor de Nintendo 64. Die game kwam in eerste instantie enkel in Japan op de markt, maar werd daar zo goed ontvangen dat hij al snel wereldwijd werd uitgebracht. Daarna verscheen voor elk volgend apparaat van de Japanners een nieuwe editie van de game. Die nieuwe games werden een steeds groter succes, wat verklaart waarom ook een versie voor de Switch niet uitbleef. Super Smash Bros. Ultimate verscheen net te laat voor Sinterklaas, maar zal de Kerstman waarschijnlijk flink wat werk bezorgen.