Reviews en achtergrondverhalen over jouw favoriete games

Dishonored 2

Dishonored 2 Stealth tactieken zijn ons niet vreemd bij Game-Outlet. Je moet wel als je je games voor de laagste prijs wilt aanbieden. Als geboren journalist weet Chris de prijsinformatie op discrete wijze te ontfutselen van nietsvermoedende salesmanagers, terwijl Michael ze bij kaarslicht in het systeem invoert, ongezien voor andere webshops. Minder stealthy is vervolgens het transport van de grote postzakken, maar dat laten we dan ook gewoon door de stagiairs doen! Voelen we ons schuldig dat we ze blootstellen aan de snipers van PostNL? Neuh.

COD: Infinite Warfare

COD: Infinite Warfare Bij Game-Outlet hebben we een soort haat-liefde verhouding met de laatste maanden van het jaar. Als echte shooterfanaten zijn we blij met de twee grote FPS franchises, Call of Duty (CoD) en Battlefield, die dan hun nieuwste games uitbrengen. Aan de andere kant hebben we helemaal geen tijd om ze allebei te spelen!

Battlefield 1 | Update

Battlefield 1 | Update Als ervaren virtuele oorlogsveteranen kennen we het Midden Oosten, Europa ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en menig futuristisch slagveld als geen ander. Met onze ogen dicht schieten we ons een weg door nazi-Duitsland of stoffige woestijndorpjes. Daarom verbaast het ons bij Game-Outlet dat er nog bijna geen FPS games zijn die zich tijdens de Eerste Wereldoorlog afspelen. Tanks, vliegtuigen, zeppelins, paarden, vlammenwerpers en ouderwetse bajonetten vormen de ideale combinatie voor een potje knallen! Toch?

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Review

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Review Zeven jaar na Snake’s laatste avontuur, kunnen we eindelijk weer in de huid kruipen van onze favoriete stealth held. Al enkele minuten nadat je MGSV hebt opgestart, wordt duidelijk dat het wachten niet voor niets is geweest. Zorg in ieder geval dat je een uurtje vrij hebt voor de introductie. David Bowie’s ‘The man who sold the world’ zet de toon voor een ware achtbaanrit, die je aan het scherm gekluisterd houdt!