Terug

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Ga op avontuur samen met Game-Outlet in deze nieuwe open World-game! Snelle actie, bizarre machines en ongelofelijk veel mogelijkheden. Wij hier bij Game-Outlet staan echt te springen om te duiken in deze post-apocalyptische wereld met haar prachtige landschappen. Deze unieke setting hebben we nog nooit eerder gezien van Guerrilla Games.Ontdek als Aloy!

Speel als Aloy. Een jonge krijger die uit haar stam is verjaagd toen ze klein was. Hierdoor heeft ze moeten leren overleven tussen de machines. Aloy is snel, behendig en weet de machines in haar voordeel te gebruiken. Zo kan je bepaalde machines berijden en zelfs voor je laten vechten!

In Horizon Zero Dawn word gewerkt met xp points en vaardigheden zodat je steeds sterker wordt en daarnaast een uniek karakter kan creëren met eigen specialiteiten.
 


Wereld vol gevaar en mogelijkheden….

Machines kunnen Aloy ook goed tegenwerken. Overal zitten corrupted machines. Aloy kan deze opsporen via de rode cirkels die op de map verschijnen. Ze verwoesten dorpen en vallen direct aan als ze je zien. Dit zal altijd een grote uitdaging zijn om tegen te vechten. Aloy gebruikt hierbij haar boog en speer met nog vele andere wapens en tools om deze machines te kunnen overmeesteren. Er zijn ongelofelijk veel soorten machines in de game die ieder hun eigen sterktes en zwaktes hebben. Voor elk gevecht is er dus een andere strategie nodig. Kortom gebruik je instinct en creativiteit. Na elke overwinning kan je uit elke machine unieke materialen halen waarmee weer wapens en hulpmiddelen gemaakt kunnen worden die Aloy kan gebruiken.
 
Ontdek je eigen identiteit en jouw rol in deze wereld.

Naast het ontdekken van deze bizarre wereld ga je ook dieper het verhaal in. Waar komen die machines dan toch vandaan? Wie maakt deze machines? Wat is er gebeurd met de beschaving die hiervoor kwam? Dit zijn een aantal van de vele vraagtekens tijdens het spelen van Horizo Zero Dawn. Deze antwoorden kunnen grote gevolgen hebben voor Aloys lot en dat van de mensheid.
 
 

De wereld en gameplay.

De game zal een middenweg zijn tussen Skyrim en Assasins Creed. Doordat de game niet over een multiplayer mode beschikt betekent dit dat in de singeplayer veel aandacht is gestopt! De geweldige graphics en levensechte details zijn het bewijs daarvan.
Klaar voor Actie en Avontuur?

Ben jij net zo enthousiast als het team van Game-Outlet over Horizon Zero Dawn? PRE-ORDER dan nu en vraag daarnaast maar alvast je vakantie uren op. Dit wordt uren lang voor de tv genieten van avontuur en actie!!!  


Reacties

  • Placeholder

    Vince

    03 / 02 / 2017

    Deze game is echt zo goed, kan ook niet wachten op de DLC, The Frozen Wilds! Zag trouwens ook dat er een enorm vette Limited Edition is voor deze game, voor zij die deze game nog niet gespeeld hebben; weet niet meer precies waar ik hem het goedkoopste zag, maar in ieder geval op https://www.gamezoeker.com/playstation-4/ps4-horizon-zero-dawn-0711719833550!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box