Terug

Sinterklaas Tips

Sinterklaas Tips

Bij Game-Outlet onderhouden we een goede verstandhouding met de sint en zijn trouwe Pieten. Nu al horen we dagelijks hoefgekletter op het dak en vreemde geluiden in de schoorsteen. Dat zijn de Pieten die bij ons wat extra voorraad halen voor het grote feest op vijf december

De grote Game-Outlet Sinterklaas Guide

Bij Game-Outlet onderhouden we een goede verstandhouding met de sint en zijn trouwe Pieten. Nu al horen we dagelijks hoefgekletter op het dak en vreemde geluiden in de schoorsteen. Dat zijn de Pieten die bij ons wat extra voorraad halen voor het grote feest op vijf december. Het blijkt dat er veel games op de verlangllijstjes staan, terwijl die goede ouwe sint met zijn leeftijd toch geen expert meer is. Gelukkig helpen wij hem graag een handje met deze guide, zodat Sint precies weet waar hij brave kindertjes blij mee kan maken!

 

 

Jonge gamers van 6 tot 10

Nintendo is nog altijd koning onder de jonge gamers. Al moeten we ook gewoon eerlijk zijn en toegeven dat Nintendo voor iedereen leuk is. Of je nou 6 jaar oud bent of 80! Het grote voordeel hiervan is dat ouders stiekem ook van Nintendogames kunnen genieten wanneer de kinderen op bed liggen.

Heb je ze nog niet in huis? Dan mag je New SuperMario Bros U of Super Mario 3D World absoluut niet missen! Deze instant klassiekers tonen Mario op zijn best op de Nintendo Wii U en zijn nu bij Game-Outlet verkrijgbaar voor een zacht prijsje.

 

 

New super Mario Bros U schotelt je klassieke side-scrolling Mario levels voor, tjokvol spannende platforming gameplay en slim verborgen secrets. Met de Wii U controller kun je elkaar een handje helpen, maar ook juist in de weg zitten, wat zorgt voor de meest hilarische situaties. En kom je er écht niet uit? Dan helpt Toad je graag een handje door te laten zien hoe je door het level komt.

Super Mario 3D World Gaat verder waar 3D Land voor de 3DS ophield. Met nog mooiere beelden, grotere levels en een nieuwe kat-mario pakje *Miauw!*, speel je Mario als nooit tevoren. Stomp op Goomba’s, beklim verticale muren en ren door buizen om de felbegeerde sterren te verzamelen! Wij durven deze game op kantoor niet eens te spelen, omdat we weten dat we dan niets meer gedaan krijgen.

 

 

Ben je meer in een creatieve bui? Probeer dan Super Mario Maker voor de 3DS. Na de Wii-U versie komt deze heerlijke game ook op Nintendo’s handheld uit, zodat je ook tijdens de les je eigen Mario levels kan maken…euh…we bedoelen natuurlijk tijdens de pauze! Dan kun je tegelijk je moeilijkste levels uitwisselen met je vriendjes, om te kijken of ze net zo goed zijn als jij! Met de touchscreen van de 3DS is het maken van je eigen levels een eitje. En ben je klaar met ontwerpen? Dan speel je gewoon één van de honderden levels die andere Mario Makers al hebben gemaakt!

 

 

Pokémon Sun en Moon

Pokémon trainers opgelet! Een hele nieuwe generatie Pokémon wacht op je in de tropische Alola regio. Door het warme klimaat en de relaxte levensstijl, zijn Pokémon hier anders geëvolueerd dan waar ook ter wereld. De pokémon trainers zijn echter net zo gepassioneerd als altijd! Toch zul je ze moeten verslaan om jezelf te bewijzen als beste trainer. Dat kun je alleen door de beste Pokémon te vangen, trainen en evolueren.

Natuurlijk kan geen enkele trainer zonder starter Pokémon, maar denk goed na over de Pokémon die je kiest!

Rowlet: Deze vliegende Pokémon kan grasaanvallen gebruiken om andere Pokémon uit te schakelen. Met zijn hoge resistentie is Rowlet bestand is tegen veel verschillende aanvallen, wat hem een goede eerste keus maakt.

 

Litten: Deze schattige rood met zwarte kitten kan met zijn vuuraanvallen goed uit de voeten in de waterige Alola regio. Maar pas op, zijn kracht kan ook een zwakte zijn wanneer hij een sterke water pokémon tegenover zich heeft!

 

 

Popplio: Deze kruising tussen een clown en een zeeleeuw lijkt een beetje verdwaald in de warme Alola regio. Op die manier krijgt hij wel genoeg aandacht, wat zijn wateraanvallen alleen maar krachtiger maakt.

Leuk natuurlijk, die starter Pokémon, maar als je de vorige games hebt gespeeld, kun je de Pokémon waar je al uren trainingstijd in hebt zitten ook overzetten naar Pokémon Sun of Moon. Hoe het precies werkt zeggen we niet, maar zorg dat je Pokédex is bijgewerkt voor 5 december! Gotta catch ‘em all!

 

Tiener gamers: 11 – 15 jaar

Ga jij tijdens een tussenuur ook altijd naar huis om samen met je vrienden te gamen? Dan hebben we de ideale games voor jou op een rijtje gezet!

Just Dance

*Boem ta boem ta boem ta boem ta boem….my hips don’t lie….boem ta boem ta* Inmiddels zijn dit bekende geluiden hier op kantoor. Stampende beats met hilarische pasjes waar de tafels voor aan de kant moeten. Shakira’s hit uit 2005 is nog net zo leuk als toen! Zoals je mag verwachten van een nieuwe Just Dance, zijn er meer dan veertig hippe nieuwe tracks, waaronder tijdloze klassiekers zoals Beyoncé’s Single ladies en Don’t stop me now van Queen. Maar ook recente hits zoals Maroon five’s Don’t wanna know en Let me love you van Justin Bieber.

Onderin beeld komen de bewegingen langs die bij elke dans horen, getimed op de maat van de muziek. Die moet jij nadoen, maar natuurlijk moet de console ook kunnen herkennen wat je doet. Daarvoor had je eerder nog een Kinect of Playstation camera met movecontrollers nodig, maar tegenwoordig kun je ook gewoon met je smartphone spelen. Door de app te downloaden herkent de software je bewegingen en geeft ze door aan de console. Ideaal voor een tussenuur of (slaap)feestjes, want zo kun je maximaal met zijn zessen tegelijk dansen!*

*Game-Outlet houdt zich niet aansprakelijk voor gesneuveld meubilair of eventuele ziektekosten.

 

 

FIFA 17

GOOOOAAAAALLLL!!!!!! Nog zo’n klassieker om je tussenuren mee door te komen! Maar pas op dat je niet te laat terugkomt in de les, want FIFA 17 heeft een ernstig hoog ‘nog een keer!’ gehalte. Voor je het weet krijg je een strafschop van de leraar en sta je na schooltijd buitenspel bij de rector.

Naast de bekende FIFA gameplay die ook in dit nieuwe deel weer gewoon aanwezig is, zijn er meer opties dan ooit om de bal te manipuleren. Dankzij de nieuwe Frostbite engine, hebben niet alleen de graphics een flinke upgrade gekregen, ook de physics zijn beter dan ooit. Daardoor wordt dribbelen en je tegenstanders dollen nog leuker, terwijl je ook meer controle hebt over je passes en schoten. Strategisch spelen wordt zo een must, waarmee de mannen zich van de jongetjes onderscheiden!

Heb je altijd al eens willen weten hoe h op te komen als nieuwe voetbalheld? Dan is ‘The Journey’ jou op het lijf geschreven. In et is om deze nieuwe modus kruip je in de huid van Alex Hunter en kan alleen jij ervoor zorgen dat hij samen met zijn team de top van het internationale voetbal bereikt. Naast je tijd op het veld, krijg je zo een exclusief inkijkje in de wereld die achter het voetbalveld schuilgaat. Met emotionele kleedkamerscènes, keiharde managers en moeilijke keuzes.

 

 

Stoere gamers: 16 jaar en ouder

Genoeg kiddie stuff! Tijd voor geweren en mooie dames!

Battlefield 1

Battlefield gaat terug naar de roots van de moderne oorlogsvoering, die voor een groot deel is ontstaan tijdens de eerste wereldoorlog. Nieuwe technologieën zorgden voor de ontwikkeling van meer voertuigen en wapens dan ooit tevoren. Bepaald geen pretje als je erin zit, maar voor ons gamers levert het prachtig spektakel op met enorme realistische veldslagen waarin tot 64 spelers het tegelijk tegen elkaar opnemen.

Het multiplayer strijdtoneel vindt, zoals we gewend zijn, plaats op enorme maps en de verschillende modes geven je nog meer opties om de game naar jouw hand te zetten.

Messenger Pigeon – In deze nieuwe modus is het de bedoeling om een postduif te vinden die ergens op de kaart is geland. Heb je de kleine rakker uiteindelijk toch gevonden, dan neem je ‘m mee naar een veilige zone, zodat je met de duif een luchtaanval op de tegenpartij kan aanvragen.

Operations – Operations is nog een nieuwe mode voor Battlefield 1, waarin de spelers worden verdeeld in twee teams: een verdedigend en een aanvallend team. Wanneer het verdedigende team te ver wordt teruggedrongen naar de uiteinden van de map, dan gaat de strijd gewoon verder op een nieuwe map! En wint het verdedigende team weer terrein, dan keer je terug naar de vorige map. Dat belooft dynamische potjes, waarbij de strijd zomaar kan omslaan in het voordeel van het andere team.

War stories - Voor de lone wolves die liever niet online spelen, zijn er diverse verhalen te spelen, gebaseerd op verschillende locaties en gebeurtenissen uit de eerste wereldoorlog. Zo doorkruis je de woestijn in het Midden- Oosten of trotseer je het natuurgeweld van de besneeuwde alpen, terwijl de strijd losbarst om een strategisch fort dat de strijd in de regio kan beslissen.

 

 

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tombraider is het tweede deel in de succesvolle reboot van de Tomb Raider serie. Lara is inmiddels al een wat meer ervaren schatzoeker, die het gevaar niet meer uit de weg gaat. Naast haar zoektocht naar de verloren stad Kitezh, die zich ergens in de permafrost van de Siberische tundra zou bevinden. Daarnaast leren we meer over haar achtergrond en familie, wat Lara van een heel andere kant laat zien.

Net als het verhaal, is ook de gameplay wat volwassener geworden. Met survivalelementen, een crafting systeem om je wapens te upgraden en nieuwe tools om de diverse omgevingen te verkennen, heeft Lara meer opties tot haar beschikking dan ooit tevoren. Eén daarvan is de grappling hook, waarmee Lara hogere plaatsen kan bereiken, maar ook losse planken kan losrukken om zo nieuwe wegen te creëren of eeuwenoude mechanieken in gang te zetten. De omgevingen zijn ook een stuk complexer en groter geworden, waardoor lang niet altijd direct duidelijk is waar je heen moet. Gelukkig heeft Lara een soort detective view (afgekeken van Batman) waarmee ze door muren heen kan kijken en haar objectives fel oplichten.

Hoewel je in de middle of nowhere zit, weet het Russische leger je altijd te vinden. Met hun gewenning aan besneeuwde gebieden, zijn die rakkers altijd in het voordeel. Gelukkig heeft Lara de beschikking over diverse wapens die je naar hartenlust kan aanpassen. Zoals een pijl en boog waar je heerlijk mee kan snipen, maar ook een assault rifle of shotgun voor het zwaardere werk. Lara moet haar reputatie als stoere chick immers ook ophouden, toch?

 

Zie ginds komt de postbode…

…met je Game-Outlet bestelling aan! Hopelijk hebben we je wat inspiratie gegeven voor het heerlijk avondje op 5 december, of voor de kerstvakantie die er ook alweer aan zit te komen. Voor jong en oud is er weer genoeg te spelen de komende maand. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen; Game Outlet’s got your back!

 

  

 

Chris van Breda

speelt al games sinds zijn handen in staat waren een controller vast te houden. Role Playing Games, platformers en action/adventure games houden hem vooral bezig. Wanneer hij niet schrijft over games, is hij actief in de zorg en andere bedrijfstakken. Bekijk meer van zijn artikelen op www.meerdantaal.nl.

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company