Terug

Just Dance 2017

Just Dance 2017

*Boem ta boem ta boem ta boem ta boem….my hips don’t lie….boem ta boem ta* Inmiddels zijn dit bekende geluiden hier op kantoor. Stampende beats met hilarische pasjes waar de tafels voor aan de kant moeten.


*Boem ta boem ta boem ta boem ta boem….my hips don’t lie….boem ta boem ta*
Inmiddels zijn dit bekende geluiden hier op kantoor. Stampende beats met hilarische pasjes waar de tafels voor aan de kant moeten. Of onze medekantoorbewoners er blij mee zijn weten we niet, maar tijdens de lunch gaat steevast Just Dance op! Shakira’s hit uit 2005 is nog net zo leuk als toen, al zijn onze heupjes inmiddels toch wat minder soepel geworden, gezien de hogere scores die onze stagiaires neerzetten. Maar wij dansen gewoon lekker verder. Just Dance, je weet toch?!

 


Superveel tracks

Zoals je mag verwachten van een nieuwe Just Dance, zijn er meer dan veertig hippe nieuwe tracks, waaronder tijdloze klassiekers zoals Beyoncé’s Single ladies en Don’t stop me now van Queen. Maar ook recente hits zoals Maroon five’s Don’t wanna know en Let me love you van Justin Bieber. Dansend op zijn muziek, voelen we ons ook een beetje Bieber. Maar dan zonder de schare uitzinnige fans…en het geld. Ben je door de nieuwe tracks heen? Dan kun je putten uit het enorme aantal liedjes van vorige edities via Just Dance Unlimited.
 



Speel met je mobiel

Iedere track is weer prachtig ingevuld met kleurrijke achtergronden die je afleiden…euh…begeleiden, terwijl je de danser op het scherm zo goed mogelijk na probeert te doen. Gelukkig komen de bewegingen ook onderin beeld langs, getimed op de maat van de muziek. Natuurlijk moet de console kunnen herkennen wat je doet. Daarvoor had je eerder nog een Kinect of Playstation camera met movecontrollers nodig, maar tegenwoordig kun je ook gewoon met je smartphone spelen. Door de app te downloaden herkent de software je bewegingen en geeft ze door aan de console. Ideaal voor feestjes, want zo kun je met zijn zessen tegelijk dansen!*

*Game-Outlet houdt zich niet aansprakelijk voor gesneuveld meubilair of eventuele ziektekosten.
 



Online dansen

Heb je niemand om mee te dansen? Geen nood! Dan dans je gewoon online, samen met miljoenen andere spelers die gewoon dansen. Nouja…gewoon…het gaat er hard aan toe op de World Dance Floor, waarin je het opneemt tegen dansers over de hele wereld om de hoogste score neer te zetten. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je online reputatie wordt. En ben je er klaar voor? Dan kun je meedoen aan de maandelijkse tournaments, waarbij je het drie nummers lang opneemt tegen andere spelers. Degene met de hoogste score mag zich met recht master of the dancefloor noemen!

Gewoon dansen!

Kun je ook wel wat kleur in je leven gebruiken? Dan heb je aan de screenshots al gezien dat Just Dance ideaal is voor jou! Weet je het nog niet zeker? Download dan de gratis demo en we garanderen je dat je direct doordanst naar de bestelpagina hier op Game-Outlet!


 

link: http://just-dance.ubisoft.com/nl-NL/freedemo/index.aspx#tcukYsOUhQtRhFOX.97

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company