Blog

GamerLink

  • Geplaatst op
  • Door Teije van der Laan
  • Geplaatst in App, Online-gaming
  • 0
GamerLink

GamerLink is een gratis app dat gamers van over de hele wereld verbindt. Het biedt gamers de mogelijkheid om andere spelers te vinden die volledig aansluiten op hun voorkeuren. Gamerlink geeft je de optie om te filteren op skill-level, speelstijl, demografische ascpecten en nog veel meer zodat iedereen de beste online-game ervaring heeft.

Ready Player One (2018) recensie

Ready Player One (2018) recensie

We willen allemaal weleens aan de realiteit ontsnappen. Ons begeven in een wereld waar je iedereen kunt zijn en waarin je alles kunt doen. In Ready Player One van regisseur Steven Spielberg is dat een realiteit. In de nabije toekomst vluchten mensen naar de geavanceerde virtuele wereld Oasis om aan de dagelijkse sleur en aan alle ellende in het leven te ontsnappen. Of je nu een schietgrage soldaat wilt zijn, wilt rond racen in de DeLorean uit Back to the Future of het wilt opnemen tegen King Kong. Alles is mogelijk!

Far Cry 5 Review

Far Cry 5 Review

Toen bleek dat Far Cry 4 meer een soort '3.5' was, wist iedereen dat er hoge eisen gesteld zouden worden aan een eventueel vijfde deel. Dat gebeurde, maar gelukkig ook intern bij Ubisoft. Het resultaat mag er zijn. Far Cry 5 is de beste Far Cry-game sinds het eerste deel van de serie. Het brengt op diverse punten verbetering en verfrissing ten opzichte van de vorige games. Vooral de opzet van het verhaal, dat is opgebouwd rond vier kleurrijke personages met elk eigen zones in het spel, draagt daar aan bij, net als de veel meer open progressie. Dat de game er daarnaast prachtig uitziet, lekker speelt en doorlopend nieuwe elementen toevoegt aan de gameplay, komt daar nog eens bij. Mocht dat niet genoeg zijn, dan is er ook nog de Arcade, met een multiplayer-modus en een challenge-modus die compleet met map editor geleverd wordt. Perfect is Far Cry 5 ook weer niet. De kunstmatige intelligentie van de soldaten in de game laat bijvoorbeeld te wensen over, maar dan nog is het eenvoudigweg een dijk van een game. Het grootste nadeel zal zijn dat het, ondanks de vernieuwingen die er wel zijn, toch nog vaak aan Far Cry 3 en 4 doet denken, mede dankzij de typische Far Cry-look. Elke gamer moet voor zich uitmaken hoe storend dat is. Voor ons bleek het geen moment een belemmering voor het spelplezier.

Kingdom Come: Deliverance

  • Geplaatst op
  • Door Jurian Ubachs - Tweakers
  • 0
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance is een van de moeilijkste games die we ooit hebben moeten beoordelen. Warhorse Studios heeft een enorm uitgebreide, diepgaande, 'old-school' role-playing game willen neerzetten en is daar in geslaagd. De tomeloze ambitie heeft echter zijn tol geëist. Door zo veel te willen doen met relatief beperkte middelen en met een veel kleiner ontwikkelteam dan andere grote rpg's doorgaans achter zich hebben, nam de studio een risico. Het resultaat is een game die inderdaad ongelooflijk veel te bieden heeft, maar die ook op vrijwel elk vlak nét niet helemaal lekker werkt. Veel is op te lossen door rekening te houden met de beperkingen van de game, bijvoorbeeld in het vechten, maar soms weet Kingdom Come: Deliverance ook flink te frustreren. Bugs die quests onbruikbaar maken en crashes waarbij je veel voortgang verliest, zijn funest voor het spelplezier. Met wat meer afwerking en raffinement zou de game een absolute aanrader zijn, maar nu ligt het het gevaar op de loer dat dit een game is die door veel gamers 'ooit nog weleens uit de budgetbak wordt gevist'. Jammer, want de ambitie van de studio en grote delen van de game hadden veel meer verdiend dan dat. Twijfel je over Kingdom Come: Deliverance maar ben je in staat om door schoonheidsfoutjes heen te kijken en met de beschreven hindernissen om te gaan, dan zouden we zeggen: geef de game een kans. Zo vaak krijg je niet de mogelijkheid om in zo'n sfeervolle wereld rond te lopen, die ook nog eens je geschiedeniskennis bijspijkert.