Terug

Konami PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

  • PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition
  • PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition
  • PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition
  • PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

  • SKU: GA-215605261-NI
  • Artikelcode: 4012927103425
  • Voorraad: 5

44,95 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • GRATIS verzonden vanaf € 50,-
  • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
  • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
Placeholder9,0

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Konami PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

Beleef de meest realistische voetbal-game tot nu toe met PES 2018. Vernieuwde Gameplay, betere visuals en nieuwe modi houden jou aan de buis gekluisterd.

Lees de volledige productomschrijving

PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 Gameplay

Het concept Where Legends Are Made' omvat het retourneren van PES, met nieuwe functies, modi en een ongeëvenaarde gameplay-ervaring. De editie van dit jaar brengt voor het eerste sinds 10 jaar de grootste veranderingen met zich mee, en zal daarmee een nieuwe standaard vormen voor voetbalgames en dus ook de verwachtingen voor de toekomst van het bekroonde PES franchise vergroten.

Geen onderdeel van PES 2018 is onaangetast gebleven. Er kan op een nieuwe manier gespeeld worden dankzij meerdere gameplay verbeteringen, online co-op, willekeurige selectiewedstrijd, en een complete revisie op presentaties waaronder levensechte speler modellen, nieuwe menus en echte speler afbeeldingen.

PES 2018 omarmt de wereld van eSports met de integratie van PES League via online modus, waaronder een nieuwe 3v3 competitieve modus waarmee gebruikers kunnen samenwerken om grote prijzen te winnen. Deze modus, plus de PC-versie die op gelijk niveau is gebracht als die van de PlayStation4, is nog maar een voorproefje van de meest significante veranderingen in PES 2018.

Extra's in deze uitvoering:

  • Steelbook
  • USB Stick PES design
  • 1000 myclub points
  • Usain Bolt (agent for myclub)
  • PES Legend (agent for myclub)
  • UEFA Champions League agent for myclub
  • 4x start up agents + 10.000 GP 10 weken
  • Exclusieve Cards van UEFA Champions League 2017/2018 collectie

 

Gameplay Masterclass

De kwaliteit gameplay is nu in zoverre bijgesteld en aangepast dat de authenticiteit en schoonheid van het mooie voetbal beter tot zijn recht komt, wat onder anderen de snelheid van het spel realistischer heeft gemaakt. De speler heeft significant meer controle over het balbezit door middel van strategisch dribbelen, contextuele bescherming van de bal, evenals de gevoeligheid van de joystick om de tegenstander makkelijker te desoriënteren. Real Touch+ voegt een nieuwe dimensie toe aan balcontrole, waarbij meerdere lichaamsdelen van de speler de bal kunnen beïnvloeden tijdens de onvoorspelbaarheden van het spel. Tenslotte, spelvervatting is verbeterd met nieuwe FK en PK systemen, waaronder ook de one-player kick-off selectie optie.

 

Vebeteringen in de visuals

Nieuwe gebruiksomgeving voor alle menus, en echte spelers afbeeldingen tijdens spelstrategie en myClub. Ook de in-game presentatie is aanzienlijk verbeterd en geeft het spel het gevoel van het kijken naar een echte wedstrijd.

 

PES League integratie

Ga in PES league de competitie aan met nieuwe modi waaronder myClub, willekeurige selectiewedstrijd en online co-op.

 

Online Co-Op

Een nieuwe modus voor 2v2 en 3v3 co-op, met ondersteuning van locale gasten. Speel samen met vrienden, breng je team naar de top of speel simpelweg voor het plezier tijdens een enkele normale wedstrijd.

 

Nieuwe Modi en functies

Willekeurige selectiewedstrijd, de favoriet onder fans, is terug in een nieuwe uitvoering en functies. Ervaar het leven van een manager in Master League met voorseizoen toernooien, een verbeterd transfer systeem en nieuwe presentatie elementen waaronder pre-wedstrijd interviews en kleedkamer scenes.

 

Verbeterde visuele realiteit

Realistische beelden hercreëren het authentieke voetbal gevoel, zelfs tot in de kleinste details te danken aan Real Capture. De voordelen zijn onder anderen terug te zien in niet van het echt te onderscheiden stadion verlichting tijdens dag- en nacht wedstrijden, grasvelden, en spelerstunnels. Dit alles is herontwikkeld door middel van 20.000 complexe data elementen verzameld rondom het Camp Nou en Signal Iduna Park stadion. Bewegingen van voetballers zijn vastgelegd in een echte omgeving, wat resulteert in een verbetering van het animatie systeem die basisbewegingen zoals lopen, draaien en lichaamshouding nog realistischer maakt. Daarnaast zijn speler modellen compleet veranderd waarbij de nadruk is gelegd op de aansluiting van voetbaluitrusting en short maat. Tenslotte, alle voetballers van partner teams zijn gefotoscanned inclusief tatoeages, zoals Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang, Philippe Coutinho en Neymar Jr.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

    PES 2018 / Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

    44,95 39,95

    Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company