Terug

Game PC's

Filters

Prebuilt Game PC’s

Op Game-Outlet bieden we kant-en-klare Game PC’s aan voor de PC gamer tegen een scherpe prijs.  Deze gaming computers worden bij onze leverancier met de hoogste zorg samen gesteld voor de beste prestaties. Kies daarom hier een game pc die bij je budget en wensen past.


Op maat gemaakt Game PC’s

Bij onze leverancier worden dagelijks game pc’s gebouwd. Wij hebben hun masterbuilders gevraagd welke prebuilt gaming computers een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben zodat je het meeste uit je budget haalt. Op die manier bieden wij systemen aan die op maat zijn gemaakt. Geen systemen die door de grote merken gemaakt zijn om het meeste geld te verdienen maar game pc’s die door specialisten zijn ontworpen.  

De beste onderdelen in je gaming PC

De masterbuilders bij onze leverancier werken alleen samen met merken die ze al jarenlang gebruiken en een goede ervaring mee hebben. Daardoor zijn de combinaties van de onderdelen zeer goed op elkaar afgestemd. Daardoor krijg je een prebuilt game pc die stabiel is en daardoor jarenlang mee kan.


Upgrades van je Game PC

Merk je toch na een tijdje dat je PC de nieuwste games niet meer aan kunnen? Haperen de beelden, is je systeem warm of loopt alles vast? Dan is het upgraden van dit systeem een mogelijkheid. Zo is het meestal eenvoudig om RAM geheugen sticks bij te plaatsen of je processor/videokaart te vervangen. Neem daarvoor even contact op met ons en dan helpen we je graag om in contact te komen met onze collega’s van computer-bestel.nl. Die kunnen je systeem als de beste upgraden.

Plug-and-Play

Deze kant-en-klare PC’s worden zo geleverd dat je direct aan de slag kunt. De systemen die op voorraad zijn kunnen snel geleverd worden. Wij snappen natuurlijk ook dat je niet kunt wachten om te beginnen met gamen. Daarom zijn de drivers en Windows alvast geïnstalleerd en hoef je alleen de stroomkabel aan te sluiten om te beginnen. Games installeren en gamen maar.


Klantenservice

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende prebuilt gaming computers of heb je vragen over de systemen?

  • Neem contact op via de chat van deze website. Deze kun je vinden door op de knop te klikken die je rechts onder op de pagina ziet. Eén van onze collega’s helpt je daar graag verder.
  • Stuur een email naar [email protected]. Op die manier kun je onze antwoorden eenvoudig terug lezen mocht je iets vergeten zijn.
  • Bel naar 085 888 5577 om zo snel mogelijk antwoorden op je vragen krijgen.

De medewerkers van onze klantenservice zijn zelf gamers en zoeken de dingen graag voor je uit. Op die manier leren ze immers zelf ook weer. We horen je vragen graag.


Accessoires voor je gaming computer

Ben je daarnaast op zoek naar accessoires voor bij je game pc zoals een monitor, een toetsenbord, of een muis? Kijk dan eens op deze pagina. Hier kun je je aankoop helemaal compleet maken zodat je direct aan de slag kunt zodra je je bestelling binnen krijgt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company