Terug

Electronic Arts Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm

 • Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm
 • Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm
 • Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm
 • Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm

 • SKU: GA-215606077-NI
 • Artikelcode: 5030933122260
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzonden vanaf € 50,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
Placeholder9,0

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Electronic Arts Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield V en zie de serie terugkeren naar haar wortels in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog.

Lees de volledige productomschrijving

Battlefield 5 - Gameplay

Speel grootschalige multiplayer met je squad in modes als het enorme Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms, of wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties over de hele wereld geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit.

 

Firestorm - Battle Royale Mode

In deze spelmode nemen infantrie-squads het tegen elkaar op. De spelmode wordt ontwikkeld door Criterion Games in samenwerking met DICE. De Firestorm slaat terug op de vuurzee waarmee spelers omringt worden tijdens het spelen. Je doel is om in de veilige zone te blijven en ondertussen door teamwork de aanvallen van andere squads te overleven.

In de spelmode nemen 16 squads van vier spelers (in totaal 64 spelers) het tegen elkaar op. Je doel is om als laatste te overleven. Voertuigen zijn een belangrijk onderdeel van de spelmode. Je kan de controle nemen over tractors (met of zonder artilleriegeschut), Panzer-tanks, helicopters en amfibische voertuigen. Alle kenmerkende factoren van Battlefield V blijven behouden: omgevingen zijn verwoestbaar, je geniet van een uitstekend audiodesign en natuurlijk de ongelooflijke Battlefield-graphics.

Er zijn diverse soorten missiedoelen in een Firestorm-match. Deze werken op dezelfde manier als in de iconische Conquest-modus. Sommige missiedoelen bevinden zich op vaste locaties terwijl andere missiedoelen zich op willekeurige locaties kunnen bevinden. Op deze plaatsen vind je verschillende soorten materiaal, wapens en voertuigen als je de opdrachten voltooid. Werk samen met je squad om de missies te spelen en de meest waardevolle uitrusting vrij te spelen, zodat je meer kans krijgt om als laatste over te blijven.

 • De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien - Verplaats de strijd naar onverwachte maar cruciale momenten van de oorlog, terwijl Battlefield terugkeert naar waar het allemaal is begonnen.

 • Multiplayer met 64 spelers in de chaos van totale oorlog - Leid je gezelschap door grootschalige multiplayer met nieuwe ervaringen, zoals de enorme Grand Operations-modus. Speel klassieke modes als Conquest of vorm een squad met vrienden in het coöperatieve Combined Arms.

 • De meest fysieke Battlefield ooit - Manoeuvreer over het slagveld met een nieuwe move set voor soldaten, versterkingen en mobiele vernietigingswapens.

 • Speel onvertelde War Stories - Wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Ski Noorse bergen af terwijl je strijdt om controle over aanvoerlijnen voor nucleaire wapens, sluit je aan bij de frontlinie met de Franse koloniale troepen, of werk achter vijandelijke linies in Noord-Afrika met een groep buitenbeentjes die chaos moet zaaien.

 • Tides of War - Begin aan een reis waar nieuwe contentdrops jou en je gezelschap continu naar talloze belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog voeren, alwaar nieuwe slagvelden en uitrustingen op je wachten.

 • Firestorm - De battle royale-modus die naar Battlefield V komt op 25 maart 2019 met een unieke focus op iconische Battlefield squad play en voertuiggevechten.

 

 

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm

  Battlefield V / Battlefield 5, inclusief Firestorm

  49,55 29,65

  Game-Outlet NL 9.0 / 10 - 2301 Reviews @ Feedback Company