Switch Astral Chain Release 30 Augustus
€59,99 €53,33

Switch Astral Chain

ASTRAL CHAIN, een gloednieuwe actiegame van PlatinumGames, wordt exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht!

Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het je taak om tegen mysterieuze, alien-achtige wezens te vechten die de wereld zijn binne ...Meer informatie
  • Systeem:Switch
  • Artikelnummer:45496424695
  • Levertijd:Pre-order nu, wordt uiterlijk 1 dag voor release verzonden!


ASTRAL CHAIN™, een gloednieuwe actiegame van PlatinumGames, wordt exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht!

Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het je taak om tegen mysterieuze, alien-achtige wezens te vechten die de wereld zijn binnengevallen.

 

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat het noodlot toe wanneer er plotseling poorten naar een andere dimensie verschijnen! Het land wordt geteisterd door gevaarlijke wezens die mensen aanvallen en de boel vervuilen. Normale politie-eenheden zijn niet opgewassen tegen dit geweld. Om deze dreiging een halt toe te roepen wordt er een speciale politie-eenheid in het leven geroepen, Neuron genaamd.

 

Kies op je avontuur tussen twee speelbare personages: een man en een vrouw. Het personage dat je niet kiest, verschijnt in de game als je jongere tweelingbroer of -zus en collega bij Neuron.

 

Om de wezens te stoppen heeft de mensheid een speciaal wapen ontwikkeld: de Legion. De Legion fungeert als je partner en helpt je bij je onderzoeken, maar toont in gevechten pas waartoe hij echt in staat is…

 

Werk samen met de Legion en gebruik allerlei gevechtsstijlen om je vijanden te verslaan. Jij en de Legion kunnen ervoor kiezen om dezelfde vijand gelijktijdig aan te vallen, je te richten op verschillende vijanden of je Legion het vuile werk te laten doen terwijl jij hem ondersteunt met voorwerpen. Gebruik dit synergetische gevechtssysteem in je voordeel!

 

De game bevat diverse Legions en elke Legion heeft een eigen vechtstijl en unieke vaardigheden. In het heetst van de strijd kun je wanneer je maar wilt van Legion wisselen. Gebruik de vaardigheden van de Legion niet alleen in gevechten, maar ook tijdens je speurwerk.

 

Ontrafel de geheimen van de alternatieve dimensie die de Astral Plane wordt genoemd. De mysterieuze wezens die jouw planeet aanvallen, komen daarvandaan.

 

Takahisa Taura maakt zijn regiedebuut en staat bekend om zijn werk als game-ontwerper van NieR:Automata. Hij is verantwoordelijk voor het concept en de planning van ASTRAL CHAIN™. Hideki Kamiya, de maker van de Bayonetta-serie, is verantwoordelijk voor het toezicht. Het personageontwerp is van manga-artiest Masakazu Katsura, maker van ZETMAN en Video Girl Ai.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen