Terug

Nintendo Pokemon - Let's Go, Eevee!

 • Pokemon - Let's Go, Eevee!
 • Pokemon - Let's Go, Eevee!
 • Pokemon - Let's Go, Eevee!
 • Pokemon - Let's Go, Eevee!

Normaliter binnen 7 tot 8 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GA-215609077-NI
 • Artikelcode: 0045496423216
 • Directe levering vanuit fabrikant

67,50

Aan verlanglijst toevoegen

 • Altijd GRATIS verzonden
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Nintendo Pokemon - Let's Go, Eevee!

Met Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! stuurt Pokémon fans op een nieuw avontuur in een vertrouwde setting.

Lees de volledige productomschrijving

Pokemon - Let's Go, Eevee! - gameplay

Ze hebben veel van de intuïtieve spelfuncties waarover spelers in het immens populaire Pokémon GO ook beschikken. Ze zijn bovendien bedoeld voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-videospellen zetten. Trainers begeven zich op een epische tocht in de iconische regio Kanto.

 

Meer informatie

In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! doen ze dat samen met hun vertrouweling Pikachu en in Pokémon: Let’s Go, Eevee! met Eevee. Ze imponeren door hun gloednieuwe gameplay, waarin optimaal gebruikgemaakt wordt van de unieke mogelijkheden van Nintendo Switch. Zo kun je door met de Joy-Con™-controller te zwaaien Poké Balls gooien om Pokémon te vangen en is er de optie voor familie en vrienden om dankzij de nieuwe twee-speler-modus samen te vechten en op verkenning te gaan. De spellen zijn bekendgemaakt samen met GAME FREAK, de ontwikkelaar van de spellen en de oorspronkelijke maker van de Pokémon-serie videospellen.
 
“Door de lancering van Pokémon GO in 2016 en het wereldwijde sensationele succes ervan zijn miljoenen nieuwe spelers in aanraking gekomen met de wereld van Pokémon”, aldus Junichi Masuda, directeur bij GAME FREAK inc. “Voor velen was Pokémon GO de eerste ervaring met het merk Pokémon. Daarom hebben we deze twee nieuwe spellen ontwikkeld als toegankelijk startpunt voor onze basisserie RPG-spellen. Tegelijkertijd kunnen onze fans van het allereerste uur Pokémon op een nieuwe manier spelen.”
 
De letterlijke connectie tussen deze twee nieuwe spellen en Pokémon GO houdt hier echter niet op. GAME FREAK en The Pokémon Company lanceren samen met Niantic een innovatie van de volgende generatie door spelers de mogelijkheid te bieden hun Pokémon GO te verbinden met Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Spelers kunnen in Pokémon GO Pokémon vangen die voor het eerst opgedoken zijn in de regio Kanto, en deze overzetten naar hun Nintendo Switch-avontuur. Bovendien zal de wereld van Pokémon GO iets speciaals te zien krijgen dat de verbinding tussen beide spellen nog aantrekkelijker voor Trainers zal maken!

 


Poké Ball Plus Controller

Dit is een apparaat waarmee Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! gespeeld kunnen worden in plaats van met een Joy-Con of in combinatie met de Pokémon GO in plaats van de GO Plus. Het is een volgende innovatieve manier om de spellen te koppelen. De Poké Ball Plus beschikt over bewegingsbesturing en kan oplichten in verschillende kleuren, trillen en geluiden afspelen. Wanneer spelers in de Nintendo Switch-spellen een Pokémon vangen, voelen ze het in het apparaat bewegen. Verder is het meer dan alleen een controller. Zo kunnen spelers met de Poké Ball Plus een van hun Pokémon uit Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! meenemen op verkenning in de echte wereld. Hierdoor kunnen Trainers zelfs tijd met hun favoriete Pokémon doorbrengen wanneer ze het spel niet spelen. Trainers kunnen ook nog eens de meest uiteenlopende beloningen krijgen wanneer Pokémon in de Nintendo Switch-spellen terugkeren.

 

 

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Pokemon - Let's Go, Eevee!

  Pokemon - Let's Go, Eevee!

  67,50

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company