Switch Nintendo Labo VR-pakket Uitbreidingsset 1 (Fototoestel + Olifant) - Toy-Con 04 Release 12 April
€21,94

Switch Nintendo Labo VR-pakket Uitbreidingsset 1 (Fototoestel + Olifant) - Toy-Con 04

De Toy-Con Uitbreidingsset 1 bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-olifant en het Toy-Con-fototoestel te bouwen. Dit pakket bevat:

Toy-Con-olifant
Toy-Con-fototoestel

Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinne ...Meer informatie
  • Systeem:Switch
  • Artikelnummer:0045496431150
  • Levertijd:Pre-order nu, wordt uiterlijk 1 dag voor release verzonden!


De Toy-Con VR Starterset is vereist om de uitbreidingssets te kunnen gebruiken.

 

Nintendo Labo

is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit. 

 

Toy-Con 04 VR-Pakket. Ervaar een nieuwe dimensie van Nintendo Labo met het Nintendo Labo: VR-pakket voor de Nintendo Switch.

Dit pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale speelbeleving van Nintendo Labo met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen.

Het Nintendo Labo: VR-pakket is het vierde pakket in de Nintendo Labo-serie. Met Nintendo Labo kunnen spelers kartonnen creaties maken die Toy-Con worden genoemd, diverse games spelen en ontdekken hoe de technologie van de Nintendo Switch dit allemaal tot leven wekt. Het Nintendo Labo: VR-pakket Starterset bevat twee nieuwe Toy-Con-creaties om te maken, waaronder de Toy-Con-VR-bril en de VR-knaller. Deze VR-bril wordt in combinatie met de andere creaties gebruikt, waardoor spelers worden aangespoord om natuurlijke bewegingen en gebaren te maken om te communiceren met de gamewereld en daarmee de speelbeleving te versterken.

Zo houdt je een alien-invasie tegen met de Toy-Con-knaller. Het Nintendo Labo: VR-pakket is gemakkelijk door meerdere spelers te gebruiken, waardoor iedereen in de kamer mee kan doen. Spelers hoeven alleen maar het Nintendo Switch-systeem in de Toy-Con-VR-bril te plaatsen en deze VR-bril voor hun ogen te houden om allerlei games te kunnen spelen. Je hebt geen hoofdband nodig.

Het Nintendo Labo: VR-pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-VR creaties en een starterset waar de Toy-Con VR-Bril en Knaller in zit. Voor wie begint met de Starterset kan je 2 uitbreidingssets kopen. Alle kits zijn volledig Nederlandstalig.

 

Inhoud Uitbreidingsset 1

De Toy-Con Uitbreidingsset 1 bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-olifant en het Toy-Con-fototoestel te bouwen. Dit pakket bevat:

  • Toy-Con-olifant
  • Toy-Con-fototoestel

 

Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die een uitbreiding willen op de VR Starterset

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen