Switch Luigi's Mansion 3 Release 31 oktober
€59,98 €53,94

Switch Luigi's Mansion 3

Luigi's droomvakantie neemt een griezelige wending in Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch! ...Meer informatie
  • Systeem:Switch
  • Artikelnummer:45496425265
  • Levertijd:Pre-order nu, wordt uiterlijk 1 dag voor release verzonden!


Luigi's droomvakantie neemt een griezelige wending in Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch!

Luigi wordt samen met Mario en zijn vrienden uitgenodigd voor een verblijf in een luxe hotel. Zijn droom spat echter al snel uiteen wanneer blijkt dat die vakantie een listig plan van King Boo is om Mario en de rest te vangen.

Luigi zal zijn angst opzij moeten zetten om de anderen te redden. Gelukkig wordt onze groene held op sokken wederom bijgestaan door professor K. Wibus.

Gebruik de verbeterde Spookzuiger G-00 om spoken op te zuigen en tegen de grond te slaan, of roep Gooigi op. Deze groene dubbelganger kan obstakels overwinnen die voor Luigi een brug te ver zijn. Speel in je eentje en wissel zelf tussen Luigi en Gooigi, of nodig een vriend uit om samen te griezelen.

Voor meer geestige multiplayeractie kun je terecht in de tumulttoren. Daar moet je diverse opdrachten voltooien voordat de tijd om is. De tumulttoren biedt plek voor maximaal acht spelers en kan online of lokaal op vier Nintendo Switch-systemen worden gespeeld.

Kenmerken

Hij is nog steeds een angsthaas, maar hij beschikt over meer tools en vaardigheden dan ooit tevoren. Maak slim gebruik van de smijtbeweging, het plopperschot en de boost.

Kruip in de huid van Gooigi, de nieuwste uitvinding van professor K. Wibus, om bijvoorbeeld door metalen hekwerken te glippen en over stekels te lopen, maar pas op voor water, want Gooigi en water gaan niet goed samen.

Speel in je eentje en wissel zelf tussen Luigi en Gooigi, of nodig een vriend uit om samen te griezelen.

Betreed hotel De Eeuwige Rust en baan je een weg door de verschillende verdiepingen vol eigenaardige valstrikken en angstaanjagende vijanden.

Speel met tot wel zeven andere spelers tegelijk in de tumulttoren en voltooi samen opdrachten binnen de tijd.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen