Terug

Nintendo Kirby en de Vergeten Wereld

 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld
 • Kirby en de Vergeten Wereld

Normaliter binnen 7 tot 8 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GA-260168713-NI
 • Artikelcode: 0045496429294
 • Directe levering vanuit fabrikant

67,50

Aan verlanglijst toevoegen

 • Altijd GRATIS verzonden
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Nintendo Kirby en de Vergeten Wereld

Dit is Kirby en de Vergeten Wereld voor de Nintendo Switch. Ga met de schattige en krachtige held Kirby op avontuur in Kirby en de Vergeten Wereld.

Lees de volledige productomschrijving

Kirby en de Vergeten Wereld - Gameplay

Dit kleurrijke 3D-platformavontuur voor de Nintendo Switch-systemen is rijk aan wonderen, wildernis en Waddle Dee’s.

In dit spannende avontuur kunnen spelers gebruik maken van Kirby’s veelzijdige vaardigheden om vijanden te verslaan en hun weg te vinden door levendige 3D-werelden, waarin de resten van een verloren beschaving door de natuur zijn overwoekerd.
In deze werelden moet Kirby vele platform-uitdagingen overwinnen om de Waddle Dee’s te bereiken die aan het einde van elke stage gevangen zitten. Om er zoveel mogelijk te redden zal Kirby elk hoekje en gaatje van de levels moeten uitkammen.

Productkenmerken van Kirby en de Vergeten Wereld voor de Nintendo Switch
Het verhaal
Kirby moet nog dieper dan gebruikelijk naar adem happen wanneer hij arriveert in een onbekend land en ontdekt dat de Waddle Dee’s massaal door de beestenboel zijn ontvoerd. Gelukkig ontmoet Kirby in de nieuwe wereld al snel de nieuwsgierige Elfilin, die met hem mee op reis gaat om Kirby’s vrienden te redden.
Nieuwe krachten van Kirby
Omdat de beestenboel voor een heel nieuwe uitdaging zorgt, is het maar goed dat Kirby’s iconische kopieervaardigheden zijn uitgebreid met enkele compleet nieuwe krachten - zoals de Boor- en Avonturier-kopieervaardigheden:
De Boor maakt het mogelijk om onder de grond te verdwijnen en vijanden met een enorme klap van onderaf aan te vallen.
De Avonturier-kopieervaardigheid is waarmee Kirby over grote afstand op vijanden kan richten, hierdoor zien de vijanden al snel sterretjes.
Coöp-actie met bandana-Waddle Dee
Kirby hoeft zijn nieuwe avontuur niet in zijn eentje te beleven, want een tweede speler kan mee op reis gaan als de met een speer bewapende bandana-Waddle Dee. Door een Joy-Con aan een tweede speler te geven, kan deze op elk moment inspringen voor coöp-actie op dezelfde console.
Waddle Dee-dorp en Minigames
Kirby en de Vergeten Wereld introduceert ook Waddle Dee-dorp. Dit dorp functioneert als de centrale uitvalsbasis voor dit avontuur en wordt steeds verder ontwikkeld naarmate er meer Waddle Dee’s zijn gered. Zo gaan er steeds meer winkels open en komen ook de favoriete games van de stadsbewoners beschikbaar.
Kirby kan zelfs een handje gaan helpen in de Waddle Dee-cafetaria. Daar moeten spelers de bestellingen van klanten snel bereiden om ze tevreden te houden en steeds hogere scores te halen. Wanneer spelers online gaan, kunnen ze gegevens van andere spelers bekijken, zoals het totaal aantal Waddle Dee’s dat wereldwijd is gered en de populairste kopieervaardigheid van dat moment.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Kirby en de Vergeten Wereld

  Kirby en de Vergeten Wereld

  67,50

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company