Star Wars Jedi: Fallen Order

May the force be with you

Bereid je voor op een nieuw galactisch avontuur in Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuw third-person actieavontuur waarbij jij in de huid kruipt van een Jedi Padawan.    

Jij bent ternauwernood ontsnapt aan de zuivering van Order 66 direct na de gebeurtenissen in Episode 3: Revenge of the Sith.
Om je Jedi training te voltooien moet je stukken van je verscheurde verleden bijeen verzamelen. Samen met een vroegere Jedi-knight, een dwarse piloot en een droid verken je oude bossen, door de wind geteisterde rotswanden en spookachtige jungles. Je ontwikkelt nieuwe Force-vaardigheden en bedwingt het iconische lichtzwaard, val aan, weer af en ontwijk! Dit is het begin van een nieuw Jedi-verhaal - op de vlucht voor het Keizerrijk moet je de training voltooien voordat je plan wordt ontdekt om de Jedi-orde nieuw leven in te blazen.

Terwijl je vaardigheden onder de knie krijgt, ga je filmische gevechten met je lichtzwaard aan die gelijk zijn aan de intense Star Wars-ervaring die je uit de films kent. Als speler moet je je vijanden strategisch benaderen en hun krachten en zwaktes pijlen, terwijl je slim gebruik maakt van je Jedi-training om ze te verslaan en de mysteries die op je pad liggen oplost.

Star Wars-fans herkennen de iconische locaties, wapens, uitrusting en vijanden, maar komen ook allerlei nieuwe Star Wars-personages, locaties, wezens, droids en tegenstanders tegen. Als onderdeel van dit authentieke Star Wars-verhaal duiken fans in een melkwegstelsel dat onlangs door het Rijk is veroverd. Als een voormalig Jedi-held op de vlucht, moeten spelers vechten om te overleven. Ontrafel de mysteries van een uitgeroeide beschaving en bouw de overblijfselen van de Jedi Orde weer op, terwijl het Rijk de Jedi volledig wil uitwissen.

 

 

Pre-order Actie

Alle pre-orders ontvangen met release een lichtgevende oplaadkabel voor je controller en mobiel

 

 

Pre-order DLC voor Standard Edition & Deluxe Edition

 

 

Star Wars Jedi: Fallen Order™ Standard Edition (pre-order bonussen)

  • Zwaard met oranje licht
  • 2 cosmetische lichtzwaard-aanpassingssets
  • Cosmetische skin voor BD-1

 

Star Wars Jedi: Fallen Order™ Deluxe Edition (pre-order bonussen)

  • Cosmetische skin voor BD-1
  • Cosmetische skin voor de Stinger Mantis
  • Digitaal illustratieboek
  • “Director’s Cut” behind-the-scenes video's, (met meer dan 90 minuten aan beelden over het maken van het spel)
  • Zwaard met oranje licht
  • 2 cosmetische lichtzwaard-aanpassingssets
  • Cosmetische skin voor BD-1

 

4 Producten