Scribblenauts Showdown

Scribblenauts Showdown biedt leuk en fantasierijk speelplezier, voor jong en oud. Het is een uitstekend spel om mensen bij elkaar te brengen, ongeacht het skill-level. In een video-review van 'Syroop' laat hij zien hoe leuk Scribblenauts Showdown is.

 

Het spel bevat nieuwe sociale elementen om vrienden en familieleden uit te dagen. In deze snelle party-speelwijze kan iedereen zijn eigen creativiteit op de proef stellen, ongeacht zijn of haar vaardigheidsniveau.

In de showdown-modus voor maximaal vier spelers moet je door middel van een op kaarten gebaseerde strategie en je creatieve vaardigheid zien te winnen. Voor de woordspelletjes moet het beste voorwerp of personage uit het uitgebreide Scribblenauts-woordenboek met meer dan 30.000 woorden worden gehaald om een tegenstander te overtreffen.

In de snelheidspelletjes wordt de speler die het eerst een bepaalde opdracht voltooid beloond. Je vorderingen worden op een spelbordachtige kaart weergegeven. Er zijn diverse manieren om een achterstand in te halen, dus iedereen heeft de kans om te winnen. Hierdoor blijft het spannend tot het einde.

 

Youtuber 'Syroop' heeft een heel vermakelijke en informatieve video-review gemaak over Scribblenauts Showdown. Hij laat zien hoe leuk Scribblenauts is om het te spelen met vrienden!

 

3 Producten