Pokemon Let's Go

In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zullen verscheidene Pokémon hun opwachting maken die alleen daar te zien zijn. Zo kunnen in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! onder meer de Pokémon Oddish, Sandshrew en Growlithe gevangen worden, terwijl er in Pokémon: Let’s Go, Eevee! jacht gemaakt kan worden op Pokémon zoals Bellsprout, Vulpix en Meowth.

 

CI_NSwitch_PokemonLetsGoPikachuPokemonLetsGoEevee_02_PRart_WithPartnerPokemon_RGB_300dpi.jpg
 

Aan het begin van hun avontuur krijgen spelers hun eerste partner: Pikachu of Eevee. In tegenstelling tot gewone Pokémon wil hun eerste partner helemaal niet evolueren en blijft hij liever uit zijn Poké Ball. Tijdens de tocht hangt hij aan de schouder van een speler of zit hij op diens hoofd.

 

CI_NSwitch_PokemonLetsGoPikachuPokemonLetsGoEevee_04_Pikachu_Eevee_group_NoOutline_RGB_300dpi.jpg

Een speler kan vriendschap sluiten met zijn Pikachu of Eevee en hem vertroetelen, eten geven en zelfs kietelen. En dat is nog niet alles, want spelers kunnen hun Trainer en zijn Pokémon een grote verscheidenheid aan gave en schattige kleren, accessoires en kapsels geven. Hiermee worden de Trainer en zijn nieuwe vriend een duo met een unieke eigen stijl.

 

Map
 

Op hun tocht door de regio Kanto komen ze zowel bekende als nieuwe gezichten tegen. Professor Oak is weer van de partij – deze keer met een nieuwe rivaal – om zich over de Pokédex te ontfermen. Deze geavanceerde encyclopedie bevat alle gegevens over nieuwe Pokémon-soorten die spelers in de games vangen.

 

CI_NSwitch_PokemonLetsGoPikachuPokemonLetsGoEevee_03_PRart_FollowingPokemon_revised_RGB_300dpi.jpg

Spelers kunnen vechten met Gym Leaders uit heel Kanto. Via gevechten met onder anderen de uiterste populaire Brock, de Gym Leader van Pewter City, en Misty, de Gym Leader van Cerulean City, kunnen ze proberen kampioen van de Pokémon League te worden. De gevechten beperken zich echter niet tot Trainers uit de game.

Spelers kunnen vechten met Gym Leaders uit heel Kanto. Via gevechten met onder anderen de mateloos populaire Brock, de Gym Leader van Pewter City, en Misty, de Gym Leader van Cerulean City, kunnen ze proberen kampioen van de Pokémon League te worden. De gevechten beperken zich echter niet tot Trainers uit de game.

Voor de allereerste keer in een Pokémon-hoofdgame kunnen twee spelers samen op één systeem spelen. Door met een tweede Joy-Con te schudden kan een andere speler het strijdtoneel betreden. Samen op avontuur gaan levert spelers een aantal belangrijke voordelen op. Zo kunnen ze gemakkelijker Pokémon vangen, en is het zelfs mogelijk om in Pokémon-gevechten als tagteam de strijd aan te gaan met sterke trainers. Ga dus samen met een vriend in Kanto op verkenning en beleef een weergaloos avontuur.

 

 

3 Producten