Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville

Neighborville

Welkom in Neighborville, waar het leven best rustig is. Behalve dan dat er een krankzinnig conflict tussen groene flora en breinloze fauna op het punt staat om te escaleren! Steek je bladeren uit de stelen en maak een slagveld van het grasveld! Maak je borst maar nat voor een conflict tussen plant en zombie dat zich door heel Neighborville strekt.

 

 

Personages

Pas alle personages aan voor het gevecht Het al oude gevecht tussen planten en zombies is weer in volle bloei. Speel met 20 volledig aanpasbare klassen vanaf de release, met een teamspel-klasse voor elke factie. Gebruik de unieke vaardigheden van alle personages in zes PvP-modi, waaronder de nieuwe Battle Arena, en ervaar de actie op het slagveld. Natuurlijk zijn er ook nieuwe personages!

 

 

Alle hoeken van Neighborville

Verken alle uithoeken van Neighborville De spanning loopt op met drie free-roam regio's en één PvE-modus die buiten de stadsgrenzen van Neighborville uitstrekken. Werk samen met maximaal drie vrienden in Prettig Park, het sociale gebied in het spel, en herover Bos Bizar, Berg Steil en het Stadscentrum van Neighborville. Ga snoeihard tekeer!

 

 

Speel elke modus met je favoriete mensen

Speel elke modus samen met andere spelers in splitscreen co-op. Ga met maximaal drie andere spelers op avontuur in levendige free-roam regio's, of duik het gevecht in met maximaal 24 spelers in online multiplayer-wedstrijden op een gigantisch slagveld dat zich door de hele stad strekt.

2 Producten