Mortal Kombat 11 - Release 23 April

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met verbluffende nieuwe gameplay, nieuwe en bekende krijgers, boeiende verhaalelementen en innovatieve kenmerken die een nog persoonlijkere ervaring bieden dan ooit tevoren.

Tijdens de ervaringsgerichte communityviering, die live voor een wereldwijd publiek werd gestreamd, werden meerdere bekendmakingen gedaan, waaronder de aanwezigheid van UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE Superstar Ronda Rousey, die de stem verzorgt van Sonya Blade!

De game is verkrijgbaar als standaard editie of als Premium Edition voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Get over here!!

Custom Character Variation

Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Het systeem biedt tal van mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren.

Filmisch verhaal

Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat. 


Standaard & Premium Edition

Het verschil tussen beide edities is dat de Premium Edition wordt geleverd met de Kombat Pack (Season Pass) en een luxe Steelcase bevat.

5 Producten