Injustice 2 - Legendary Edition

Bouw de ultieme versie van je favoriete DC-legenden in INJUSTICE 2 en maak ze nog beter. INJUSTICE 2 bevat talloze DC-superhelden en -superschurken. Rust alle beroemde personages uit met unieke en krachtige items die je tijdens het spel wint.

Ervaar een ongekende controle over de manier waarop jouw favoriete personages eruitzien en vechten, en hoe ze zich ontwikkelen in de talrijke verschillende speltypen. 

ELK GEVECHT BEPAALT WIE JE BENT

Elk gevecht levert uitrustingen op die je kunt gebruiken om je favoriete DC-personages uit te rusten en te verbeteren, waardoor hun uiterlijk en vechtstijl ingrijpend verandert.

 

EEN NIEUW GEVAAR DREIGT:

Terwijl Batman en zijn bondgenoten tegen de restanten van Supermans regime strijden, verschijnt er een nieuwe bedreiging op het toneel die weleens het einde van de aarde zou kunnen betekenen.

 

HET BESTE VAN DC:

Injustice 2 verlegt de grenzen van vechtspellen middels een unieke combinatie van ongeëvenaarde verhalen, epische, grootschalige gevechten en geliefde IP uit Injustice: Gods Among Us met innovatie die alle kaders van het genre doorbreekt.

 

ONTWIKKELD DOOR NETHERREALM:

NetherRealm Studios, makers van de veelgeprezen Mortal Kombat-franchise, keert terug naar het DC-universum.


Multiplayer Mogelijkheden:

- Multiplayer online: 2 tot 10 spelers.
- Multiplayer lokaal: 2 spelers.

 

Nu ook verkrijgbaar als Legendary Edition - Day One Edition!

Deze editie is de complete verzameling van Injustice 2 en alle verschenen DLC!

- 10 characters, incl. Darkseid
- 5 skins. Hiermee verander je jouw vechter in uniek andere personages zoals Jon Stewart, Green Lantern, Powergirl, Reverse Flash, Grid en Black Lightning
- Injustice 2 Game
- Steelbook
- Special Collector's Coin.
- Collectors Comic (download code)
- 11.000 Bronkristallen

7 Producten