Fortnite: Darkfire Bundle

 

De Fortnite: Darkfire Bundle is je perfecte starterspack voor als je nieuw bent met de game.

Voor de doorgewinterde Fortnite gamer zit de bundle vol met Rare, Legendary en Epic DLC items om mee op te vallen in de game. Hiernaast is het geschikt als leuke voordeelbundel en/of cadeau. Dit product is verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4 & Xbox One.

De Fortnite: Darkfire Bundle bevat het gratis downloadbare spel Fortnite Battle Royale en € 80,- aan in-game content in de vorm van 13 gloednieuwe in-game items:

- Dark Power Chord Outfit
- Shadow Ark Outfit
- Molten Omen Outfit
- Dark Angular Shift Wrap
- Molten Angular Shift Wrap
- Shadow Angular Shift Wrap
- Dark Six String Back Bling
- Molten Battle Shroud Back Bling
- Shadow Ark Wings Back Bling
- Dark Strikers Dubbele Pikhouweel
- Molten Strikers Dubbele Pikhouweel
- Shadow Strikers Dubbele Pikhouweel
- Herenigings-emote

Fortnite Darkfire Bundel

STRIJD, BOUW, CREËER.

Fortnite is de third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Fortnite is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers.

Fortnite is de gratis, altijd evoluerende multiplayer-game waarbij jij en je vrienden vechten om de “last one standing” te zijn in de 100 PvP modus of samen werken om de Fortnite wereld van je dromen te maken.

  • De strijd bouwt zich op - Ontdek een grote, vernielbare wereld waar geen enkele ronde hetzelfde is. Bouw forten, vind “loot” en form een team met vrienden om de Victory Royale te winnen.
  • Uit jezelf - Winnen raakt nooit uit de mode. Steel de show met diverse cosmetische combinaties om jezelf en je team een unieke look te geven.
  • Limited Time Modi - Ervaar Battle Royale in nieuwe vormen met Limited Time modi. Bundel je krachten met tot 49 andere spelers in 50v50 of ga de lucht in met Air Royale. Alles is mogelijk in Fortnite.
  • Fortnite Creative - Ontwerp spelletjes, race over het eiland en ga de strijd aan met vrienden in je eigen Fortnite wereld. Creëer je eigen privé eiland waar alles wat je maakt gedeeld kan worden.
  • Crossplay - Speel met vrienden op ander platformen! - Link simpelweg je account met je Epic Games account en team-up met vrienden op alle apparaten waar Fortnite op gespeeld kan worden.

 

Fortnite Battle Royale heeft in korte tijd harten van gamers wereldwijd gestolen. Je wordt uit een bus gedropt samen met 100 man. Zodra je de grond raakt is iedereen je vijand.

Als laatste overblijven is het enige dat telt. Behaal jij die felbegeerde Victory Royale?

6 Producten