Terug

Sony God of War: Ragnarok (PS5)

 • God of War: Ragnarok (PS5)
 • God of War: Ragnarok (PS5)
 • God of War: Ragnarok (PS5)

Normaliter binnen 7 tot 8 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GA-275927798-NI
 • Artikelcode: 0711719408994
 • Directe levering vanuit fabrikant

91,05

Aan verlanglijst toevoegen

 • Altijd GRATIS verzonden
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Sony God of War: Ragnarok (PS5)

Er zijn enkele jaren verstreken sinds het begin van Fimbulwinter. De kou krijgt steeds meer vat op de wereld Midgaard.

Lees de volledige productomschrijving

God of War: Ragnarok (PS5) - Gameplay

Kratos en Atreus doen hun best om verborgen te blijven nadat ze hebben geprobeerd hun lotsbestemmingen te wijzigen. Ze trainen elke dag voor het onvermijdelijke en blijven zoeken naar manieren om de voorspelde toekomst uit de profetie te doorbreken.

Atreus probeert de aanwijzingen die zijn moeder heeft achtergelaten verder te ontrafelen en wil weten wat zijn rol zal zijn in de aankomende oorlog. Kratos heeft moeite met de pogingen van Atreus om te achterhalen wie hij is. Hij weet dat zijn zoon zich nog meer aangetrokken zal voelen tot de wraakzuchtige Asen. Als dat gebeurt, is de kans steeds groter dat zijn eigen bloederige fouten uit het verleden worden herhaald.

Terwijl de Asgardiaanse krachten zich voorbereiden op een oorlog, verkennen Kratos en Atreus de negen werelden. Op hun reis door prachtige mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder noordse goden en angstaanjagende monsters.

Naarmate de dreiging van Ragnarök dichterbij komt, beseffen Kratos en Atreus dat ze zullen moeten kiezen tussen hun eigen veiligheid en die van de werelden...

Kenmerken:

Zij die het lot tarten:
Atreus gaat op zoek naar informatie om de profetie van Loki te begrijpen en wil achterhalen wat zijn rol zal zijn in Ragnarök. Kratos staat voor een moeilijke beslissing: laat hij zich leiden door zijn angst om fouten te herhalen? Of weet hij los te breken uit de ketenen van zijn verleden zodat hij de vader kan zijn die Atreus nodig heeft?

Oorlogswapens:
De leviathanbijl, chaoszwaarden en het wachterschild liggen klaar voor de strijd, maar zowel Kratos als Atreus beschikken ook over nieuwe vaardigheden. De dodelijke skills die Kratos heeft geleerd als Spartaan zullen tot het uiterste worden getest tijdens bloederige gevechten tegen goden en monsters.

Verken de werelden:
Ga met Kratos en Atreus op zoek naar antwoorden en bondgenoten. Reis door gevaarlijke, adembenemende landschappen en neem het op tegen angstaanjagende vijanden, waaronder monsters en noordse goden.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  God of War: Ragnarok (PS5)

  God of War: Ragnarok (PS5)

  91,05

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 2173 Reviews @ Feedback Company