Terug

Nintendo Gamestudio

 • Gamestudio

Normaliter binnen 2 tot 3 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GA-250093358-NI
 • Artikelcode: 0045496428969
 • Directe levering vanuit fabrikant

32,20 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Nintendo Gamestudio

Heb je altijd al je eigen 3D-platformer, racegame of zijwaarts bewegende alienshooter willen maken? Breng je ideeën tot leven met Gamestudio voor de Nintendo Switch, een leuke manier om je eigen games te maken.

Lees de volledige productomschrijving

Gamestudio - Nintendo Switch - Gameplay

Heb je altijd al je eigen 3D-platformer, racegame of zijwaarts bewegende alienshooter willen maken? Breng je ideeën tot leven met Gamestudio voor de Nintendo Switch, een leuke manier om je eigen games te maken.

Leer stap voor stap en op een leuke en interactieve manier de logica van programmeren. Gebruik je vergaarde kennis vervolgens om je eigen games te maken en deel ze met de wereld!

Ontmoet de knopixen

Deze vriendelijke wezentjes heten knopixen. Elke knopix heeft een eigen persoonlijkheid en rol in je game. Voor elke functie bestaat er wel een knopix, of dat nu is om een personage te laten springen als je op een knop drukt, om muziek af te spelen of om de zwaartekracht te beïnvloeden.

Combineer knopixen om je game tot leven te brengen.

Al doende leert men!
Het excentrieke duo Bob en Alice helpen je stap voor stap om van een blanco programmeerscherm een speelbare game te maken door middel van laagdrempelige, interactieve lessen. Je begint uiteraard bij de basis en daarna bouw je je kennis steeds verder uit met geavanceerdere concepten. Gaandeweg leer je steeds meer knopixen kennen en word je een echte gameprogrammeur!

Laat je creativiteit de vrije loop!

Alles wat je hebt geleerd kun je in de praktijk gebruiken wanneer je je eigen unieke games gaat maken in de stand 'Vrij programmeren'. Begin met een leeg bestand of open een van de creaties waar je tijdens de ontdekkingslessen al aan hebt gewerkt. Giet er je eigen creatieve sausje overheen door je meesterwerk aan te kleden met zelfontworpen tekeningen en muziek. Je kunt zelfs meerdere games op elkaar aansluiten om iets groters te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deel het plezier
Ben je trots op een game die je hebt gemaakt? Stel je eens voor dat spelers van over de hele wereld die kunnen spelen! In Gamestudio kun je games lokaal delen met vrienden en familie, of online* delen door de game-ID of je programmeur-ID te delen. Speel, kopieer, verander en deel elkaars creaties om nieuwe inspiratie op te doen!

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Gamestudio

  Gamestudio

  32,20

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company