Terug

F1 2020 bestel je hier

Filters

Race Experience winnen!

Bestel F1 of een PC en win!

Gamen in de wereld van F1 2021 is leuk, maar niets verslaat het gevoel van de immense kracht die hedendaagse motoren kunnen oproepen en de keiharde G-krachten die je vervolgens in je stoel drukken. Ter ere van de F1 2021 release verloten we daarom een intense Race Experience op Circuit Zandvoort aan één gelukkige winnaar! Wil jij kans maken op deze geweldige ervaring? Koop dan de game F1 2021 op Game-Outlet.nl of bestel een Game PC op Computer-Bestel.nl tussen 28-07-2021 en 31-08-2021 en mogelijk race JIJ binnenkort in een Porsche 911, BMW 1-serie én een echte Formule RP1 auto over deze legendarische, Nederlandse racetrack.


Wat houdt de Race Experience in?

De Race Experience is een dagvullend programma te Zandvoort, waarbij je in verschillende race auto’s over het circuit vliegt en daarnaast o.a. een slipproef, een kartcompetitie en een drag race in de krachtige Dodge Charger mee gaat maken. Kortom, een dag vol snelheid, adrenaline, brandend rubber én een overheerlijke broodjeslunch.

Hoe maak ik kans op deze prijs?

Bij iedere bestelling van de F1 2021 game op Game-Outlet.nl en GamePC op Computer-Bestel.nl doe je automatisch mee met verloting. Op 3 september maken we de winnaar bekend via onze live stream, Social Media en nemen we persoonlijk contact met de winnaar op via E-Mail. De datum voor de Driving Experience is door de winnaar zelf in te plannen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company