Terug

Techland Dying Light 2

 • SKU: GA-237278074-NI
 • Artikelcode: 5902385108508
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Techland Dying Light 2

Doe er alles aan om te overleven in deze zombie-apocalyptische wereld, waar de laatste menselijke nederzetting voorkomt dat de mensheid uitsterft.

Lees de volledige productomschrijving

Dying Light 2 - Gameplay

Het is nu vijftien jaar geleden dat de mensheid het moest afleggen tegen het virus. De laatste grote nederzetting van de mensheid blijft over in een onvergefelijke en geïnfecteerde wereld. Nu is een modern, duister tijdperk aangebroken. Overdag struinen bandieten, facties en uitgehongerde overlevenden over de straten, op zoek naar iets bruikbaars...of op zoek naar iemand van wie ze iets kunnen stelen, met of zonder geweld. 's Nachts hebben de geïnfecteerden vrij spel. Ze komen uit hun schuilplaatsen tevoorschijn en jagen op alles waar leven inzit.

 

Over de game

Jij bent Aiden Caldwell, een geïnfecteerde overlevende. Je uitstekende behendigheid en meedogenloze gevechtstechnieken maken van jou een krachtige bondgenoot en waardevolle aanwinst in een gevaarlijke wereld. Jij kunt dingen bereiken waar anderen slechts van kunnen dromen. Treed binnen waar niemand naar binnen durft. Jouw bijzondere vaardigheden geven jou de kracht om verandering teweeg te brengen in deze apocalyptische metropool. Het lot van de stad en dus de mensheid, ligt in jouw handen.

 

Jouw keuzes, jouw wereld

Je moet lastige beslissingen maken en heftige offers brengen terwijl je het lot bepaalt van een gemeenschap die aan de rand van de afgrond staat. Jouw keuzes hebben een enorme impact op hele gebieden in de stad en kunnen leiden tot het ontdekken van nieuwe stukken grond om te verkennen.

 

Uitstekende behendigheid en meedogenloze gevechten

Op je reis van nederig begin tot machtig persoon, beschik je over ongekende bewegingsvrijheid in de stad, en schakel je moeiteloos over naar meedogenloze first person-gevechten.

 

Een modern duister tijdperk

De mensheid bevindt zich weer in een duister tijdperk in een wanhopige stad waar bronnen en energie schaars en instabiel zijn, en waar het vertrouwen in heersers vrijwel verdwenen is. De beschaving is verdwenen, maar de overblijfselen ervan zijn nog terug te vinden. Deze oerwereld is gewelddadig en onvergefelijk, net als haar inwoners.

 

De infectie heeft zich ontwikkeld

De infectie heeft zich ontwikkeld en is gevoeliger geworden voor uv-stralingen. De maatschappij leeft in relatieve veiligheid in het zonlicht, terwijl de geïnfecteerden schuilen in de schaduwen van de gebouwen. 's Nachts struinen de geïnfecteerden vrij over straat op zoek naar hun prooi, waardoor jij nieuwe gebieden kunt ontdekken die overdag niet te bereiken zijn.

 

Teamsessies voor 2-4 spelers

Speel de volledige campagne samen met tot wel 4 spelers. Host je eigen sessies of doe mee met die van andere spelers. Zie hoe hun keuzes andere effecten hadden dan die van jouw en hoe hun wereld zich anders heeft ontwikkeld.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Dying Light 2

  Dying Light 2

  69,99

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company