Terug

Thq Nordic Darksiders: Genesis

 • Darksiders: Genesis
 • Darksiders: Genesis
 • Darksiders: Genesis

Normaliter binnen 2 tot 3 werkdagen (na bestelling)

 • SKU: GA-215607681-NI
 • Artikelcode: 9120080074362
 • Directe levering vanuit fabrikant

37,15 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Thq Nordic Darksiders: Genesis

Vanaf de schepping heeft de Raad het evenwicht van het bestaan gehandhaafd.Hun orders worden uitgevoerd door de Ruiters, Nephilim (krachtige wezens voortgekomen uit de onnatuurlijke vereniging van engelen en demonen) die zich hebben toegewijd aan de Raad

Lees de volledige productomschrijving

Vanaf de schepping heeft de Raad het evenwicht van het bestaan gehandhaafd.

Hun orders worden uitgevoerd door de Ruiters, Nephilim (krachtige wezens voortgekomen uit de onnatuurlijke vereniging van engelen en demonen) die zich hebben toegewijd aan de Raad en enorme macht hebben gekregen. Deze macht had echter een tragische prijs: de Ruiters kregen de opdracht om hun nieuwe krachten te gebruiken om de rest van hun soort uit te roeien. Wat volgde was een bloedige strijd in Eden waar de Ruiters, gehoorzaam aan de wil van de Raad, de Nephilim uitroeiden.

Nog steeds onder de indruk van de gebeurtenissen in Eden hebben War en Strife een nieuwe opdracht gekregen - Lucifer, de raadselachtige en bedrieglijke demonenkoning, heeft geprobeerd de balans te verstoren door macht te verlenen aan meester-demonen in de Hel. War en Strife moeten deze meesters opsporen, informatie verzamelen en uiteindelijk een uitweg zoeken uit een alles omvattende, demonische samenzwering die de balans voor altijd dreigt te verstoren en de hele schepping teniet kan doen.

Darksiders: Genesis is een actie / avontuur waarin je je een weg baant door hordes demonen, engelen en alles daartussenin, met geweervuur en zwaaiende zwaarden. Genesis biedt spelers voor de eerste keer inzicht in de wereld van Darksiders voor de gebeurtenissen van het originele spel, en introduceert de ruiter Strife.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Darksiders: Genesis

  Darksiders: Genesis

  37,15

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company