Terug

Paradox Interactive Cities Skylines - Parklife Edition

 • Cities Skylines - Parklife Edition
 • Cities Skylines - Parklife Edition
 • Cities Skylines - Parklife Edition
 • Cities Skylines - Parklife Edition
 • Cities Skylines - Parklife Edition

 • SKU: GA-215608183-NI
 • Artikelcode: 4020628730987
 • Tijdelijk niet leverbaar

Aan verlanglijst toevoegen

 • GRATIS verzending vanaf 25,-
 • Altijd een lage prijs voor jouw Games en Consoles
 • Klanten waarderen ons met een 9.1/10
Placeholder9,1

Check onze Reviews!

“Supersnelle en correcte levering”

Productomschrijving

Paradox Interactive Cities Skylines - Parklife Edition

Cities: Skylines is een moderne interpretatie van de klassieke stadssimulaties. Het spel introduceert een heleboel nieuwe elementen die je als speler nog beter laten aanvoelen wat de uitdaging van het uitbouwen van een echte stad inhoudt.

Lees de volledige productomschrijving

Cities Skylines - Parklife Edition - Gameplay

Cities: Skylines is een moderne interpretatie van de klassieke stadssimulaties.

Het spel introduceert een heleboel nieuwe elementen die je als speler nog beter laten aanvoelen wat de uitdaging van het uitbouwen van een echte stad inhoudt.


Uitdagende simulatie op meerdere niveaus:

Je eigen stad ontwerpen is makkelijk, maar uitdagend om tot een goed einde te brengen en leefbaar te houden. Als burgemeester ben je verantwoordelijk om op zoek te gaan naar een evenwicht tussen de verschillende basisvoorzieningen (onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheid en vele anderen) en de economie van de stad. De inwoners van je stad reageren realistisch op elke beslissing die je neemt.


Uitgebreide verkeerssimulatie:

Ontwerp en beheer alle transportsystemen te land, ter zee en in de lucht. Zorg voor een efficient wegen- en spoornet, bepaal de routes van de bussen en trams, zorg voor een goed bereikbare luchthaven en zo veel meer.


Wijken en beleid:

Wees meer dan alleen maar een ambtenaar op het stadhuis. Door delen van je stad als een wijk te ontwikkelen, ontstaat er een bepaald beleid, waardoor je een ware burgemeester van je eigen stad kunt worden.


After Dark:

Deze uitbreiding draait met name om entertainment en toerisme. Maak gebruik van de dag- en nacht-cyclus en benader het beheer van je stad eens van een andere kant. Bouw je een bruisende stad die 's nachts volledig tot leven komt, of een stad die ten onder gaat aan de gevaren en tegenslagen van de late uurtjes?


Parklife:

In de nieuwe speelse uitbreiding Parklife, breng je je stad tot leven met nieuwe pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen. Geef je lege land een nieuwe bestemming met speciaal gemaakte parken en tuinen. Parklife voegt nieuwe manieren toe om te spelen, met een nieuwe parkfunctie en niveaus die de waarde van je parken verhogen, evenals vijf nieuwe maps en een berg nieuwe onderdelen.


Gebruik de nieuwe parkfunctie om parkdistricten aan te leggen op lege grond, en nieuwe stadsdiensten als parkonderhoud, die geluk en effectiviteit vergroot en het niveau van parken verhoogt.


Pas je stad aan met nieuwe gebouwen en onderdelen, waaronder een nieuwe toeristische buslijn, nieuwe dienstgebouwen, nieuwe unieke gebouwen waaronder pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen.


Pas de routes en ticketprijzen aan voor nieuwe rondleidingen is een van de vele toeristische verbeteringen.

Voer drie nieuwe stedelijke beleidsplannen en acht nieuwe parkbeleidsplannen in.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Cities Skylines - Parklife Edition

  Cities Skylines - Parklife Edition

  30,15

  Game-Outlet NL 9.1 / 10 - 1916 Reviews @ Feedback Company